Πρωτοφανής σύρραξη στο 1ο Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων με πρωταγωνιστές γονείς Ρομά!!!

 

Όποιος δεν βλέπει τι έρχεται, ας αλλάξει πλευρό...

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 15/10 στο 1ο Γυμνάσιο των Άνω Λιοσίων, η οποία έρχεται ως ανησυχητική συνέχεια των όσων συνέβησαν πριν από λίγες ημέρες όταν εκατοντάδες Ρομά βγήκαν στους δρόμους καίγοντας και σπάζοντας…

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το περιστατικό ξεκίνησε από έναν καυγά που είχαν δύο μαθήτριες του 1ου Γυμνασίου των Άνω Λιοσίων, η μια εκ των οποίων είναι Ρομά.

Η τελευταία μετά τον τσακωμό ειδοποίησε την οικογένειά της, με συνέπεια άφιξη στον εξωτερικό χώρο του σχολείου ομάδας Ρομά, οι οποίοι ήρθαν να ζητήσουν τα… ρέστα για τον καυγά μεταξύ των δύο παιδιών.

Όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες, ορισμένοι από τους Ρομά ξεκίνησαν επίθεση στα υπόλοιπα παιδάκια του σχολείου κρατώντας βέργες και πέτρες (!) τις οποίες και εκσφενδόνιζαν αδιακρίτως δεξιά και αριστερά, χωρίς, ευτυχώς, καμία εξ αυτών να βρει στόχο.

Το όλο σκηνικό έλαβε χώρα την ώρα που τα παιδιά σχόλαγαν, με αποτέλεσμα να εμπλακούν και γονείς που βρέθηκαν στο σημείο για να παραλάβουν τα παιδιά τους και εκείνοι με τη σειρά τους να απαντούν στους προπηλακισμούς των Ρομά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας για να κατευνάσουν τα πνεύματα, μαζί με εκπροσώπους του Δήμου, ενώ σοκαρισμένοι ήταν οι καθηγητές, αλλά και η διεύθυνση του σχολείου, με τα όσα απίστευτα συνέβησαν, τα οποία θα μπορούσαν εύκολα να είχαν πάρει πολύ χειρότερη τροπή.

ΠΗΓΗ

 https://shmantikanea.blogspot.com/2020/10/1_17.html#more