Κυριακή, Μαΐου 28

Γελάει ο Πούτιν με τα χάλια μας!


Της Ιωάννας Υψηλάντη Νομοσχέδιο, που επιτρέπει στην Γερμανική κυβέρνηση να ελέγχει και να καθορίζει την...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Νομοσχέδιο, που επιτρέπει στην Γερμανική κυβέρνηση να ελέγχει και να καθορίζει την... ενέργεια, που καταναλώνει ο κάτοικος της Γερμανίας, κατατίθεται, στις επόμενες μέρες.
Ο νόμος έχει την ονομασία "Νόμος, για τον σχεδιασμό της θέρμανσης και μείωσης των εκπομπών άνθρακα των δικτύων".
Οι πολίτες είναι υποχρεωμένοι να δηλώσουν την κατανάλωση θέρμανσης και ηλεκτροενέργειας, κατά τα τελευταία 3 χρόνια.
Υπονοείται, ότι όποιος επιχειρεί να ζεσταθεί περισσότερο, από την νόρμα, που θα επιβάλλει η κυβέρνηση, ή όποιος ξεχάσει αναμμένο το φως, θα τρώει πρόστιμο, ως εχθρός της κλιματικής...ισορροπίας!
Μετά τις μάσκες και τα SMS εξόδου, που νομιμοποίησαν τον έλεγχο των ανθρωπίνων δραστηριοτήτων, έναντι προστίμων, από τον "μεγάλο αδελφό", ήρθε και η ώρα να νομιμοποιηθεί και ο έλεγχος στον τρόπο ζωής μας. Αυτοί θ΄αποφασίζουν αν κρυώνεις, αν ζεσταίνεσαι, αν ανάβεις την κουζίνα ή το κλιματιστικό και το πιστολάκι.
Και δεν θα ισχύσει μόνο για την Γερμανία, αλλά για όλα τα κράτη-μέλη, που πληρώνουν τα μαλλιά της κεφαλής τους, για την ενέργεια, επειδή η Ούρσουλα αποφάσισε να επιβάλλει κυρώσεις στην Ρωσία και ο Μπάιντεν να καταστρέψει τους Ρωσικούς αγωγούς, για να συντρίψει την Ρωσία.
Γελάει ο Πούτιν με τα χάλια μας!

 http://www.press-gr.com/2023/05/blog-post_204.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .