Πέμπτη, Ιουνίου 1

Πόπη Μαλλιωτάκη: Κάτι φοβούνται οι συγγενείς του Μπάμπη Λαζαρίδη και δεν θέλουν να μιλήσω

 Οι επαφές με την Αγγελική Ηλιάδη που αποκαταστάθηκαν

Πόπη Μαλλιωτάκη: Κάτι φοβούνται οι συγγενείς του Μπάμπη Λαζαρίδη και δεν θέλουν να μιλήσω

Για τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε εκείνη και την οικογένεια του συζύγου της Μπάμπη Λαζαρίδη ο οποίος δολοφονήθηκε τον Δεκέμβριο του 2008, μίλησε η τραγουδίστρια Πόπη Μαλλιωτάκη. Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha και αναφέρθηκε και στις σχέσεις που έχει σήμερα την οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη.

«Δε θέλω να απολογούμαι γι’ αυτά. Θα μιλήσω τώρα τελευταία φορά και δε θα ξαναπώ κάτι.

Υπήρξε ένα ενδιαφέρον να κάνω ριάλιτι τη ζωή μου… ο Μπάμπης είναι κομμάτι της ζωής μου, είναι και ο πατέρας του Βασίλη μου. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να μου κλείσει το στόμα και να μου πει τι θα πω εγώ για το διάστημα που ήμουν παντρεμένη με τον σύζυγό μου και δε θα απολογηθώ και γι’ αυτό σε κανέναν, ούτε θα πάρω την άδεια κανενός. Σε τι προσβάλλω τον Μπάμπη; Έχω μιλήσει εγώ ποτέ άσχημα για τον Μπάμπη; Αυτοί οι άνθρωποι συνεχώς προτρέχουν να με κατηγορήσουν. Δε θα μπω καν στον κόπο να απαντήσω σε αυτούς τους ανθρώπους και για όλα αυτά που λένε είμαι αδιάφορη» ανέφερε αρχικά.

Στην συνέχεια, η Πόπη Μαλλιωτάκη μίλησε για τις σχέσεις που έχει σήμερα με την οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη. «Μέχρι πρότινος, η μια αδερφή του Μπάμπη με έπαιρνε τηλέφωνο, μου μίλαγε. Η μητέρα του δεν μπήκε ποτέ σε κόπο να πάρει, όχι εμένα, το εγγόνι της. Ο Βασίλης μετά από δική μου πίεση την έχει πάρει κάποιες φορές, εκείνη δεν τον πήρε ποτέ… Εγώ έχω επικεντρωθεί στη ζωή μου, το παιδί μου και τη δουλειά μου. Δεν ασχολούμαι με το τι λένε για μένα» είπε η τραγουδίστρια.

«Κάτι φοβούνται οι συγγενείς του και δεν θέλουν να μιλήσω. Εγώ ήμουν πάντα δίπλα στον Μπάμπη. Όταν τον γνώρισα, δεν είχε περιουσία. Ό,τι κάναμε μαζί τα άφησε στον γιο μας», υπογράμμισε σε άλλο σημείο η Πόπη Μαλλιωτάκη.

Οι επαφές με την Αγγελική Ηλιάδη

«Είχα πληγωθεί πολύ όταν ο Μπάμπης με χώρισε για την Αγγελική Ηλιάδη, ένας χωρισμός είναι πάντα ένας χωρισμός, ειδικά όταν έχεις και παιδί…. Είναι ντροπή τους γιατί το παιδί τα ακούει όλα αυτά… Μέσα μου δεν τους κρατάω κακία, τους αγαπάω αυτούς τους ανθρώπους. Και μόνο που είναι γονείς του Μπάμπη εγώ τους αγαπάω» είπε η Πόπη Μαλλιωτάκη και πρόσθεσε: «Με την Αγγελική Ηλιάδη μιλάμε, έχουμε καλές σχέσεις. Με τον Μπάμπη δεν πήραμε ποτέ διαζύγιο. Με την Αγγελική δεν είχαν παντρευτεί αλλά ήταν μαζί και απέκτησαν και ένα παιδί. Μιλάνε τα δυο αδέρφια. Στην αρχή υπήρχε μια παγωμάρα αλλά τώρα έχουμε μιλήσει, τα έχουμε λύσει και είναι όλα καλά».

Με τον Μπάμπη δεν πήραμε ποτέ διαζύγιο. Με την Αγγελική δεν είχαν παντρευτεί αλλά ήταν μαζί και απέκτησαν και ένα παιδί. Μιλάνε τα δυο αδέρφια. Στην αρχή υπήρχε μια παγωμάρα αλλά τώρα έχουμε μιλήσει, τα έχουμε λύσει και είναι όλα καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .