Πέμπτη, Ιουνίου 1

Αν το ξέρατε αυτό για τον ζεστό καφέ τότε θα πίνατε κάθε μέρα

large_1478164959_kafes-3-1024x525

Tελικά έχει σημασία το ρόφημα που επιλέγουμε να πιούμε με την συμπεριφορά μας; Σύμφωνα με μερικά αμερικανικά πανεπιστήμια έχει και μάλιστα μεγάλη.

Την επόμενη φορά που θα θέλεις να κεράσεις έναν καφέ το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και θες να προσεγγίσεις, καλύτερα αυτός να είναι ζεστός και όχι κρύος. Πίστεψέ μας, θα παίξει τον ρόλο του.

Πριν περάσουμε στο βασικό μας θέμα, να σου πούμε πως ένας ζεστός καφές αυξάνει ακόμα και τις πωλήσεις. Όταν κάποιος θέλει να προωθήσει το προϊόντα του σε κάποιον, καλύτερα να το κάνει προσφέροντας ένα φλιτζάνι ζεστό καφέ και όχι ένα παγωμένο αναψυκτικό ή τσάι. Μάθε στις φωτογραφίες για ποιο λόγο είναι καλό να πίνεις ζεστό καφέ.

Αυξάνει την κοινωνικότητα.

Ένα ζεστό ρόφημα αυξάνει την θερμοκρασία μας και αυτό μας κάνει πιο ανοικτούς ανθρώπους, ενώ αντίθετα ένα κρύο ρόφημα μας κάνει πιο δύσπιστους.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .