Σάββατο, Ιουνίου 10

Εταιρείες φυσικού αερίου

Εταιρείες παροχής φυσικού αερίου 

Ενημερωθείτε για τις εταιρείες παροχής φυσικού αερίου στην Ελλάδα

Η αγορά φυσικού αερίου στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχει επεκταθεί και συνεχώς προστίθονται και άλλες περιοχές στους οποίους φτάνει το δίκτυο του φυσικού αερίου με τις οικονομικές τιμές του. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εταιρείες οι οποίες προσφέρουν φυσικό αέριο σε εξαιρετικά οικονομικές τιμές. Στο παρόν άρθρο θα γίνει μια μικρή αναφορά σε κάθε προμηθευτή φυσικού αερίου ξεχωριστά έτσι ώστε οι καταναλωτές να γνωρίζουν λίγα πράγματα για την κάθε εταιρεία. Σημαντικό είναι να σημειώσουμε εδώ πως πολλές από τις εταιρείες προσφέρουν και φτηνό

φυσικό αέριο μαζί με ρεύμα ενώ υπάρχουν ειδικές προσφορές όταν συνδυαστούν οι δύο αυτές υπηρεσίες.

Βρες τον Πάροχο που Σε συμφέρει

 

Ενεργοί πάροχοι φυσικού αερίου

ΔΕΗ ΑΕ

Η ΔΕΗ με έτος ίδρυσης του 1950 μέχρι και το 2012 αποτελούσε το μοναδικό προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας στη χώρα μας, ενώ από το 2019 έχει μπει δυναμικά στην αγορά του φυσικού αερίου. Μέσα από μια σειρά πακέτων προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές στο φυσικό αέριο ενώ υπάρχουν και πολλά πακέτα τα οποία το συνδυάζουν φυσικό αέριο και ηλεκτρικό ρεύμα αποτελώντας έτσι μια οικονομική πρόταση για πολλά νοικοκυριά. Η ΔΕΗ ξεχωρίζει για την εμπειρία της στο χώρο της ενέργειας και τις ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρει.

ΔΕΠΑ

Η Δημόσια Επιχείρηση Αερίου ή ΔΕΠΑ ιδρύεται το 1988 ως θυγατρική της ΔΕΠ και έκτοτε έχει ενεργό ρόλο σε όλες τις δραστηριότητες που αφορούν την εισαγωγή φυσικού αερίου στη χώρα μας λαμβάνοντας μέρος στην υπογραφή συμφωνιών και συμβάσεων για την κατασκευή μεγάλων αγωγών φυσικού αερίου. Η ΔΕΠΑ και οι θυγατρικές της είναι υπεύθυνες για την ομαλή λειτουργία και ανάπτυξη του συστήματος φυσικού αερίου και την απρόσκοπτη προμήθειά του στους καταναλωτές.

ΕΛΙΝΟΙΛ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΑΕ

Η ΕΛΙΝΟΙΛ ή ΕΛΙΝ με έτος ίδρυσης το 1954 αποτελεί μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες εμπορίας καυσίμων. Από το 2018 σε συνεργασία με την ΗΡΩΝ δραστηριοποιείται στον χώρο της ενέργειας προμηθεύοντας τους καταναλωτές με φυσικό αέριο και ηλεκτρικό ρεύμα σε ανταγωνιστικές τιμές. Μέσα από τα πακέτα προσφορών που διαθέτει προσφέρει στους πελάτες της μια μεγάλη γκάμα ενεργειακών προϊόντων τα οποία συνδυάζονται με εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών και παροχών πάντα οικονομικά.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. – ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

Το Φυσικο Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας είναι μια Ανώνυμη Εταιρεία, στην οποία συμμετέχει η ΔΕΠΑ (Δημόσια Επιχείρηση Αερίου) σε ποσοστό 100%. Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτει αποτελεί εγγύηση για οικονομικές και αξιόπιστες λύσεις για τους καταναλωτές. Με υπευθυνότητα και ακεραιότητα παρέχει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών ενώ πλέον λειτουργεί σας ένα ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας προσφέροντας υπηρεσίες και στον τομέα του ηλεκτρικού ρεύματος. Με ειδικά πακέτα προσφορών οι καταναλωτές απολαμβάνουν ρεύμα και φυσικό αέριο φθηνά.

ELPEDISON ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ A.E.

Η Elpedison ιδρύθηκε το 2015 και έκτοτε δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στο τομέα της προμήθειας ρεύματος ενώ από το 2017 έχει μπει ενεργά και στον χώρο της παροχής φυσικού αερίου. Οι ανταγωνιστικές τιμές που προσφέρει καθώς και οι ποιότητα των υπηρεσιών την έχουν αναδείξει σε μια από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο της. Με ελκυστικά συνδυαστικά πακέτα φυσικού αερίου και ρεύματος προσφέρεις χαμηλές τιμές στους πελάτες της. Η κληρονομιά της τεχνολογίας και της τεχνολογίας που έχει από τις μητρικές της εταιρείες (Ελληνικά πετρέλαια και Edison) σίγουρα κάνει τη διαφορά.

ΕΦΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ Α.Ε.

Με παρουσία περίπου 17 χρόνων στην αγορά φυσικού αερίου η ΕΦΑ ενεργειακή αποτελεί έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους προμηθευτές στην Ελλάδα, ενώ από το 2018 ασχολείται αποκλειστικά με την προμήθεια φυσικού αερίου σε συμφέρουσες τιμές. Από το 2020 και μετά προσφέρει στους πελάτες της ένα ολοκληρωμένο πακέτο το οποίο περιλαμβάνει παροχές φυσικού αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος. Τα καταστήματά της στελεχώνονται με ειδικούς συμβούλους οι οποίοι ενημερώνουν για συμφέρουσες και οικονομικές λύσεις τους καταναλωτές μέσα από μια σειρά ειδικά σχεδιασμένων πακέτων για οικιακή και επαγγελματική χρήση.

ΖΕΝΙΘ Α.Ε. ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ Θ-Θ

Με έτος ίδρυσης το 2000 η Ζενίθ αποτελεί μια από τις πλέον καταξιωμένες εταιρείες στον χώρο του φυσικού αερίου προσφέροντας αρχικά της υπηρεσίες της στην περιοχή της Θεσσαλονίκης ενώ πλέον έχει επεκταθεί και σε άλλες περιοχές. Από το 2017 και μετά στα προϊόντα της προσθέτει την ηλεκτρική ενέργεια δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους πελάτες της για ολοκληρωμένες υπηρεσίες παροχής ενέργειας σε ανταγωνιστικές τιμές ενώ οι υπηρεσίες της χαρακτηρίζονται από διαφάνεια και αξιοπιστία.

ΗΡΩΝ ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Α.Ε

Η Ήρων είναι ο πρώτος όμιλος που δραστηριοποιείται στον τομέα της ενέργειας στα πλαίσια της απελευθερωμένης αγοράς. Θυγατρική εταιρεία της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ από το 2018 έχει επεκτείνει τον κύκλο των δραστηριοτήτων της και στη προμήθεια φυσικού αερίου σε πολύ χαμηλές τιμές. Με οικονομικά τιμολόγια και πακέτα προσφορών που συνδυάζουν φυσικό αέριο και ηλεκτρική ενέργεια έχει κερδίσει μεγάλο μέρος του καταναλωτικού κοινού. Οι πελάτες της απολαμβάνουν υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών ενώ τα τιμολόγια της παραμένουν σταθερά χαμηλά.

ΚΕΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Α.Ε.

Με έτος ίδρυσης το 2017, η ΚΕΝ ως προμηθευτής ηλεκτρικού ρεύματος πολύ σύντομα αποφάσισε να διευρύνει τις δραστηριότητές της και στον χώρο του φυσικού αερίου. Έτσι από το 2019 μπαίνει δυναμικά στον χώρο του φυσικού αερίου ενώ το Νοέμβριο του ίδιου έτους εξαγοράζεται από τη Volton δίνοντας νέα δυναμική στον όμιλο. Με άριστη οργάνωση και υπευθυνότητα δίνει λύσεις σε όλους του τύπους ενεργειακών προβλημάτων ενώ οι χαμηλές τιμές της προσελκύουν ολοένα και περισσότερους καταναλωτές.

ΜΟΤΟΡΟΪΛ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε.

Ήδη από το 2008 η Μοtor Oil ξεκίνησε τη δραστηριοποίηση στην αγορά φυσικού αερίου αρχικά με σκοπό να καλύψει της ανάγκες του Διυλιστηρίου της στην Κόρινθο ενώ από το 2010 και μετά, που απελευθερώθηκε η αγορά ενέργειας, βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες φυσικού αερίου. Η εταιρεία προσφέρει υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, ασφάλεια εφοδιασμού, τεχνογνωσία και ευελιξία στους εμπορικούς πελάτες της.

ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ Α.Ε. – MNG TRADING

Η Μυτιληναίος κατέχει μια από τις πρώτες θέσεις στην εμπορία φυσικού αερίου μέσα από τη θυγατρικής της εταιρεία MNG Trading. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2010 και έκτοτε αποτελεί μια από τις κυρίαρχες εταιρείες. Είναι μια από τις πρώτες ιδιωτικές εταιρείες που μπήκε δυναμικά στο χώρο της προμήθειας φυσικού αερίου στην Ελλάδα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Παράλληλα κρατάει ηγετικό ρόλο στις εξελίξεις της αγοράς φυσικού αερίου συνδυάζοντας τεχνογνωσία και αποτελεσματικότητα σε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει.

NRG TRADING HOUSE ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ A.E.

Η NRG ανήκει στη μεγάλη οικογένεια του ομίλου της Motor Oil και δραστηριοποιείται στην αγορά ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου από το 2012. Πελάτες της είναι οικιακοί καταναλωτές, μικρομεσαίες επιχειρήσεις και μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι που αναζητούν προσιτές τιμές και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών. Οι ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρει μέσα από τα ειδικά διαμορφωμένα πακέτα αποτελούν μια από τις καλύτερες επιλογές στον χώρο της ενέργειας σήμερα.

PROTERGIA

Η Protergia είναι ο τομέας της εταιρείας MYTILINEOS που δραστηριοποιείται στον τομέα της προμήθειας φυσικού αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος. Σήμερα είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία ενέργειας στην Ελλάδα ο οποίος μέσα από το ενεργειακό του χαρτοφυλάκιο καλύπτει πάνω από το 10% της εγχώριας ζήτησης σε ηλεκτρικό ρεύμα της Ελλάδας. Βασικός στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει σύγχρονες και αξιόπιστες υπηρεσίας στην προμήθειας ρεύματος και φυσικού αερίου ενώ τα συνδυαστικά πακέτα που προσφέρει είναι άκρως οικονομικά.

VOLTERRA Α.Ε. ΠΑΡΑΓΩΓΗ & ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Από το 2010 η Volterra προσφέρει στους πελάτες της φθηνό ρεύμα ενώ από το 2018 έχει μπει δυναμικά και στη προμήθεια φυσικού αερίου. Αποτελεί έναν από τους πιο αξιόπιστους παρόχους σήμερα στην Ελλάδα προσφέροντας οικονομικά προϊόντα στους πελάτες της αλλά και πακέτα προσφορών που συνδυάζουν ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο. Δίνοντας μεγάλη βάση στις ανάγκες των πελατών της προσφέρει παροχές προσαρμόσιμες και ευμετάβλητες ώστε να καλύψει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

VOLTON

Η Volton είναι από τις εταιρείες που έχει κάνει δυναμική είσοδο στο χώρο προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου. Έχοντας πίσω της ισχυρά κεφάλαια από τον χώρο της ναυτιλίας, της δίνετε η δυνατότητα να πρωτοπορεί στον τομέα των ενεργειακών εξελίξεων. Προσφέρει υπηρεσίες στην αγορά φυσικού αερίου που διακρίνονται για την αξιοπιστία τους εκπληρώνοντας με συνέπεια τις ενεργειακές ανάγκες επιχειρήσεων και νοικοκυριών σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Στόχος της είναι να γίνει η σημαντικότερη εταιρεία του κλάδου της για αυτό και παρέχει ευέλικτες παροχές οι οποίες προσαρμόζονται στις απαιτήσεις των πελατών οικονομικά. Επιπλέον προσφέρει συνδυαστικά πακέτα προσφορών για φυσικό αέριο και ηλεκτρικό ρεύμα με πολύ μικρό κόστος.

WATT AND VOLT Α.Ε. ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Από το 2011 η Watt + Volt δραστηριοποιείται στην προμήθεια ηλεκτρικού ρεύματος ενώ από το 2015 έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της και στην παροχή φυσικού αερίου προσφέροντας καινοτόμες λύσεις. Εκτός από τις χαμηλές τιμές η εταιρεία χαρακτηρίζεται και για την αποτελεσματικότητά της και την ευελιξία της. Στόχος της είναι η έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών. Τα πακέτα προσφορών σε ανταγωνιστικές τιμές έχουν κερδίσει ένα μεγάλο μερίδιο των καταναλωτών φυσικού αερίου.

Ενεργοί πάροχοι φυσικού αερίου Ελλάδας

 Πληροφορηθείτε από το ΠΗΡ για όλους τους παρόχους φυσικού αερίου στην Ελλάδα

Αντικειμενική παρουσίαση των εταιρειών παροχής φυσικού αερίου μόνο στο Πανελλήνιο Ηλεκτρικό Ρεύμα!

 https://www.pir.gr/etaireies-fysikou-aeriou/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .