Τετάρτη, Απριλίου 24

Ο Κασσελάκης… θαλασσοδέρνεται στο Αιγαίο

ΣΧΟΛΙΟ:Αυτό δεν είναι πολιτική, και ούτε θα πάρει ψήφους με αυτά που κάνει δεν ενδιαφέρει τους πολίτες η προσωπική του ζωή. Να μας πει τι θα κάνει, ποια σχέδια έχει για τον ελληνικό λαό!

Στο τιμόνι του σκάφους που μεταφέρει κατά τη ναυτική περιοδεία του τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη βρέθηκε ο ναύαρχος Αποστολάκης

Με οδηγό τον ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη συνεχίζει τη ναυτική περιοδεία του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος

Κασσελάκης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναχώρησε από την Αστυπάλαια, με τον επόμενο σταθμό να είναι η Τήλος. Στη συνέχεια θα βρεθεί στη Νίσυρο και το απόγευμα της Τετάρτης 24 Απριλίου στην Κω.

Στο τιμόνι του σκάφους για κάποια ώρα -όπως αποτυπώθηκε σε βίντεο- βρέθηκε ο ναύαρχος Αποστολάκης, παρότι το σκάφος διαθέτει σκίπερ που τους μετακινεί και τους βοηθά στη «ναυτική περιοδεία».

Δείτε βίντεο του in:


Σημειώνεται ότι την Πέμπτη 25 Απριλίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα επισκεφθεί τα νησιά Κάλυμνος, Λέρος, Αγαθονήσι, Λειψοί, Αρκιοί, Πάτμος και Ικαρία.

Την Παρασκευή 26 Απριλίου ο Στέφανος Κασσελάκης θα επισκεφθεί τους Φούρνους, τη Σάμο και τη Χίο. Το Σάββατο 27 Απριλίου τα Ψαρά και τη Μυτιλήνη, ενώ την Κυριακή 28 Απριλίου τον Άη Στράτη και τη Λήμνο.

Η περιοδεία του προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα τελειώσει τη Δευτέρα 29 Απριλίου στη Σκύρο.

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .