Κυριακή, Νοεμβρίου 13

Πάτρα: Αυτοκτόνησε 32χρονη μέσα στα κρατητήρια – Πνίγηκε με τα σεντόνια της!!!!!

Πάτρα: Αυτοκτόνησε 32χρονη μέσα στα κρατητήρια – Πνίγηκε με τα σεντόνια της!!!!!  Την μετέφεραν στο Νοσοκομείο όπου και εξέπνευσε


Την μετέφεραν στο Νοσοκομείο όπου και εξέπνευσε 

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη σήμερα το απόγευμα στα κρατητήρια της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών. Μια 32χρονη Ελληνίδα η οποία κρατούνταν για κλοπή ρούχων από κατάστημα στην οδό Αγίου Νικολάου, έδωσε τέλος στην ζωή της με τα κλινοσκεπάσματα του χώρου κράτησή της.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας η κοπέλα μεταφέρθηκε ζωντανή στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών όπου οι γιατροί προσπάθησαν να την κρατήσουν, χωρίς αποτέλεσμα, στη ζωή

 Όπως αναφέρει τοπική ΕΛ.ΑΣ. σε ανακοίνωση που εξέδωσε: «Πριν τη μεταφορά της είχε εντοπιστεί από το σκοπό κρατητηρίων κατά το χρόνο που επιχειρούσε να αυτοκτονήσει με τα κλινοσκεπάσματα του χώρου κράτησης».

Δυστυχώς οι Αστυνομικοί δεν κατάφεραν να αντιληφθούν νωρίτερα τις προθέσεις της 32χρονης καθώς, η κάμερα στο εσωτερικό των κρατητηρίων ήταν εκτός λειτουργίας.
Η άτυχη γυναίκα, ήταν κάτοικος Παραλίας Πατρών, είχε ένα παιδί ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ήταν εξαρτημένη από  ναρκωτικά.

.thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .