Πέμπτη, Νοεμβρίου 17

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΣΥΓΓΡΟΥ: ΜΙΑ… ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΞΙΑ….

=== ΜΑΖΩΧΤΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΤΣΑΛΑΒΟΥΤΑΝΕ ΩΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΠΩΣ ΤΣΑΛΑΒΟΥΤΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΚΙ ΑΦΟΥ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΩΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΜΕΝΟ, ΕΙΠΑΝ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΚΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ… ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ…

 === γράφει ο Reporto
=== Σαμαράς: «Εκλογές 19 Φεβρουαρίου – δεν υπογράφω δήλωση». 
 === Την υπέγραψες ήδη Αντωνάκη ανυπότακτε λεβέντη μας.
=== Θυμάσαι εκείνο το πρωί στο προεδρικό παρέα με τον τρισκατάρατο???
 === Ε… Αυτή τη δήλωση υπέγραψες Αντωνάκη. Και σήμερα χειροκρότησες στη βουλή και τον καρπό της υπογραφής σου.
 === Κάτι θυμάσαι ε αλλά δεν είσαι σίγουρος???
 === Κάτι πούλησες αλλά δε θυμάσαι τι???
 === Μην ανησυχείς Αντώνη καμάρι μας. Την προίκα δε την πούλησες. Αυτή την έχεις ακόμη αφάγωτη βρε τσαχπίνη.
 === Πως??? Ακούς κάτι που τρίζει???
Μην ανησυχείς περήφανε Αντώνη μας. Η Συγγρού είναι …διαχρονική αξία. Δεν τρίζει ποτέ. Αυτούς που έρχονται και …….  >>>>>>>

παρέρχονται να φοβάσαι Αντώνη. Και κάτι μου λέει πως είσαι ένας από αυτούς…
Όσο για τις εκλογές χρυσέ μου Αντώνη…
Το αστείο δεν είναι τώρα που συνεχίζεις να τις ζητάς.
Αυτό που θα έχει μεγάλη πλάκα, είναι τα τσαλίμια που θα κάνεις τότε που θα έρθει η ώρα τους  προκειμένου να τις αποφύγεις.
Το αντιμνημονιακό παραμύθι γκρεμίστηκε Αντώνη. Και μαζί του πέσανε και οι μάσκες της εθνικής περηφάνιας.
Ε λοιπόν… Μην περιμένεις τα κουκιά που ξεγέλασες να παραμείνουν στο τσουβάλι.
Τρούπησε το τσουβάλι Αντώωωωων… Τρούπησε βρε τσαχπίνη…
Ο Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στην ΚΟ του κόμματος, ξεκαθάρισε επίσης ότι η στηρίζει τον κ. Παπαδήμο για τον ειδικό σκοπό που έχει αναλάβει και τίποτε παραπάνω. «Δεν δεσμευόμαστε για τίποτε άλλο και δεν δίνουμε συγχωροχάρτι σε κανέναν».
Και ποιος είναι ο «ειδικός σκοπός» βρε μπαγάσα??? Για πες???
Η ανατροπή της ολέθριας πολιτικής που οδήγησε τον τόπο στην εξαθλίωση ή η απρόσκοπτη συνέχισή της???
Η επίδειξη πυγμής στην τσογλαναρία της Γκεστάπο και η ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας μας, ή μήπως η επίδειξη πισινού (κώλο τον λένε στην καθαρεύουσα) στους κλητήρες της τσογλαναρίας πριν το τελικό φιστίκωμα???
Η ακύρωση των συμφωνιών της ντροπής που προσυπέγραψε ο πράσινος δοσίλογος, ή μήπως η περαιτέρω αναβάθμιση τους με στόχο την απόλυτη εξασφάλιση των εξωθεσμικών πολιτικοοικονομικών συμμοριών και ξένων κέντρων???
Μήπως ο «ειδικός σκοπός» είναι η προετοιμασία της κοινωνίας και των θεσμών για την παραπομπή του πράσινου δοσίλογου σε δίκη με στόχο την παραδειγματική του τιμωρία για τα ταπεινωτικά και πατριδοκτόνα εγκλήματα ή η τελική απενοχοποίηση και η με τη σύμφωνη γνώμη σου αθώωσή του???
Ο κ. Σαμαράς ξεκίνησε την ομιλία  στην Κ.Ο του λέγοντας ότι η ΝΔ πέτυχε όλους τους στόχους που είχε θέσει, αναφορικά με τις εξελίξεις που οδήγησαν στη νέα κυβέρνηση. «Εμείς την προκαλέσαμε την κυβέρνηση Παπαδήμου και εμείς θα τη στηρίξουμε ως μεταβατική κυβέρνηση και όχι ως συγκυβέρνηση. Φαίνεται ότι δεν είναι συγκυβέρνηση και από την διάρκειά της και από την σύνθεσή της»… «Η ΝΔ πήρε πρωτοβουλία να δώσει διέξοδο και θέσαμε τέσσερις στόχους: Να αλλάξει ο πρωθυπουργός, να δημιουργηθεί κυβέρνηση εθνικού σκοπού που θα διασφάλιζε την παραμονή της χώρας στην ΕΕ, να ξεμπλοκάρει η έκτη δόση και να οδηγηθούμε σε εκλογές. Μέσα σε επτά μέρες πετύχαμε όλους μας τους στόχους»
Εσείς την προκαλέσατε την πτώση του έκπτωτου Αντώνη???
Όχι οι αντιδράσεις της κοινωνίας που τους αποκαθήλωσε κατά τη διάρκεια της εθνικής επετείου την ώρα που εσύ την κατήγγειλες για παραβίαση των θεσμών???
Από τη διάρκειά της και από τη σύνθεσή της φαίνεται το αν είναι συγκυβέρνηση Αντώνη???
Όχι από το περιεχόμενο των στόχων της και το πολιτικό έργο που θα επιτελέσει???
Όχι από τα κουκιά που θα στηρίξουν και στη βουλή και στην κοινωνία αυτό το έργο Αντώνη???
Διασφαλίζει αυτή η κυβέρνηση την παραμονή της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση Αντώνη???
Δηλαδή η παραμονή της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση κινδύνευε Αντώνη???
Και επιμένεις Αντώνη ότι αυτή η κυβέρνηση δεν διασφαλίζει τον πισινό (κώλο τον λένε στην καθαρεύουσα) των νταβατζήδων με υποθήκη την ίδια τη χώρα μας???
Έλα μνι στον τόπο σου…
Για τον ίδιο τον Αντώνη, η ΝΔ δικαιώθηκε και για έναν επιπλέον λόγο: «Η αντιπολίτευση δεν υπάρχει για να κλείνεται στο καβούκι της και να αφήνει τις πρωτοβουλίες σε άλλους, δεν πιστεύουμε στη ΝΔ στην τακτική του ώριμου φρούτου, είμαστε αντιπολίτευση εθνικής ευθύνης. Πήραμε πρωτοβουλίες και ανοίξαμε δρόμους όλα με θρησκευτική ευλάβεια στην συνταγματική τάξη.».
Νννναι…
Και τώρα εσύ και το κόμμα σου Αντώνη, συναισθανόμενοι το μέγεθος της Εθνικής σας ευθύνης συμμετέχετε σ αυτόν τον καραγκιόζ μπερντέ, και μέσω της συμμετοχής σας σώζετε τη χώρα.
Αυτό τώρα η Ευρωπαϊκή Ένωση το ξέρει Αντώνη??? Ξέρει ότι εσύ συμμετέχεις σ αυτό το τσίρκο για να σώσεις τη χώρα???
Έλα μνι στον τόπο σου…
Και τόσο καιρό που σε ζόριζε η Ευρωπαϊκή Ένωση Αντώνη να μπεις στον μπερντέ  κι εσύ έκανες τσαλίμια, ήθελε να σώσεις τη χώρα σου κι εσύ αντιδρούσες???
Έλα μνι στον τόπο σου λέμε…
Τι λες???
Δηλαδή η συνταγματική τάξη πουθενά δεν έχει παραβιαστεί κατά τη διάρκεια αυτής της παρωδίας Αντώνη???
Όλος αυτός ο χαλασμός που έριξε τη ζωή των πολιτών στον Καιάδα και τη χώρα μας  στο δρόμο της εθνικής ταπείνωσης, βρίσκεις πως ήταν νομότυπος και απόλυτα συνταγματικός???
Μάλιστα…
Κεντάς Αντώνη όσο περισσότερο ασχολούσαι με το Σύνταγμα ακριβέ μας….
Ο πρόεδρος της ΝΔ επανέλαβε σε όλους τους τόνους ότι οι εκλογές είναι η βαλβίδα για να αποφευχθεί κοινωνική έκρηξη. «Όταν γνωρίζουν όλοι ότι θα γίνουν εκλογές σε τρεις μήνες, αυτό λειτουργεί κατευναστικά. Επιμείναμε σε αυτό που είχαμε πει εκλογές σύντομα στις 19 Φεβρουαρίου. Νωρίτερα δεν προλαβαίναμε να ψηφιστεί ο προϋπολογισμός και να ανοίξει ο δρόμος για την έκτη δόση».
Δηλαδή ακριβέ μας, το «άλλο μείγμα» πολιτικής που επαγγέλλεσαι, δεν αναζητά λύσεις στα προβλήματα της κοινωνίας αλλά βαλβίδες που θα εκτονώνουν τις αντιδράσεις της…
Μάλιστα…
Φαντάζομαι τα ακούν και κυρίως τα αντιλαμβάνονται όλα αυτά οι αφελείς που όταν σε ονειρεύονται φωνάζουν από μέσα τους (και ενίοτε και απ όξω τους) «Να τος… Να τος… ο πρωθυπουργός»
Απαντώντας σε όσους πρότειναν να μην συμμετάσχει η ΝΔ στην κυβέρνηση, ο κ. Σαμαράς είπε ότι αν το κόμμα δεν συμμετείχε θα έδινε την εντύπωση ότι αμφισβητεί και υπονομεύει την προσπάθεια, ενώ αν συμμετείχε με κοινοβουλευτικά στελέχη της, τότε θα ερχόταν σε αντίθεση με τον χαρακτήρα της.
Ενώ τώρα λατρεμένε ηγέτη… Και με το χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ.
Λαμπράααα…
Ο κ. Σαμαράς επανέλαβε σέβεται και θα τηρήσει τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει η χώρα, αλλά δεν πρόκειται να υπογράψει κανένα χαρτί, όπως ζητούν στην Κομισιόν, επαναλαμβάνοντας ότι για τις θέσεις του έχει ήδη ενημερώσει τους Ευρωπαίους ηγέτες. «Σας ζητώ να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση για να ξεμπλοκάρει η 6η δόση, να επιτελέσει η νέα κυβέρνηση την αποστολή της και να οδηγηθούμε σε εκλογές» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Ένα ξέχασε να τους πει…
Ότι η 6η δόση δεν πρόκειται καν να ταξιδέψει κατά Ελλάδα μεριά. Θα μπει κατ ευθείαν στα θησαυροφυλάκια των τοκογλύφων, ως ένα τμήμα των 15 δις που η Ελλαδίτσα μας θα καταβάλει συνολικά την τρέχουσα περίοδο.
Μπαγασάκο Αντώνη… όλο και κάτι σου ξεφεύγει ατιμούτσικο…
Έθεσε μάλιστα και μια σειρά διλημμάτων στους βουλευτές του: «Τι ήταν προτιμότερο; Μια μεταβατική κυβέρνηση Παπαδήμου μέχρι το Φεβρουάριο ή συνέχιση της κυβέρνησης Παπανδρέου για άλλα δύο χρόνια;»
Αλήθεια Αντώνη…
Οι νταβατζήδες τι θα απαντούσαν σ αυτό το δίλημμα??? Αναρωτήθηκες???
Αυτοί ναι. Αναρωτήθηκαν και απάντησαν…
Δεν το κατάλαβαν άραγε οι βουλευτές σου???
Πτάνα πολιτική… Στα χέρια του Αντώνη ξαναγράφεσαι ως παιδικό παιχνίδι …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .