Τρίτη, Μαΐου 15

Δείτε την κατάντια της σημερινής άθλιας πολιτικής ζωής του τόπου! Ρε ένας λεβέντης γαλονάς δεν υπάρχει να μας γλυτώσει ???

ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ!!!  ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ,  ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ …. ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ !!!

Ο πρόεδρος της προβοκρατίας και το επιτελείο του.

http://olympiada.files.wordpress.com/2012/05/ewase.jpg?w=420&h=245&h=245

Μία φωτογραφία με διαχρονική αξία όπου η κυρία Έλλη Στάη απολαμβάνει το μπάνιο της δίπλα στον νυν πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Αυτοί οι δύο έμελλε (συμπτωματικά ε;) να ανοίξουν τη νέα προεκλογική περίοδο από χθες το βράδυ με την μεγάλη αποκάλυψη τους για το έγγραφο. Ο ένας το είχε στα χέρια του, η άλλη έκανε την μεγάλη αποκλειστικότητα.

Πάντως χιουμοριστικά θα πούμε ότι η Δημοκρατία μας έχει και κάποιες άλλες εκφάνσεις.

Την Προβοκάτσια. Την βλέπουμε στο απώγειο στην πολιτική ζωή.

Τον Προβόπουλο. Διαχρονικά ανέγγιχτος όπως και τα άγνωστα αφεντικά του.

Τα Πρόβατα. Φοβικοί ψηφοφόροι, υμνούν τσιράκια της χούντας ως μεγάλους δημοκράτες.

Μία δημοκρατία όπου κυβερνούν τα τρία ΠΡΟΒ, μάλλον θα έπρεπε να λέγεται Προβοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .