Τρίτη, Ιουλίου 3

Στο ενοίκιο πολυτελείς βίλες επιχειρηματιών και πολιτικών


Στο ενοίκιο πολυτελείς βίλες επιχειρηματιών και πολιτικών
Εκατοντάδες πανάκριβα σπίτια πλήρως εξοπλισμένα, με όλες τις ανέσεις, ιδιωτικές πισίνες, ακόμη και υπηρετικό προσωπικό, μισθώνονται με τη σεζόν σε οικογένειες ή γκρουπ φίλων που θέλουν να ζήσουν ονειρεμένες διακοπές.
Πρόκειται κυρίως για σπίτια επιχειρηματιών απ’ όλους τους κάδους, πολιτικών, εργολάβων οικοδομών ή εταιρειών real estate, που λόγω οικονομικής κρίσης δεν μπορούν να τα συντηρήσουν.

Έτσι, αποφασίζουν να δώσουν σε μεγάλες κτηματομεσιτικές εταιρείες την εξεύρεση ενοικιαστών που θα πληρώσουν ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για τις διακοπές τους, π.χ. φήμες αναφέρουν ότι γνωστός πρώην υπουργός ενοικιάζει το πολυτελές σπίτι του σε νησί του Αιγαίου προς 4.000-6.000 ευρώ την εβδομάδα.
Στην Ελλάδα, πάντως, μπορεί να βρει κανείς βίλες για όλα τα βαλάντια, από 500 ευρώ την εβδομάδα μέχρι και πάνω από 20.000 ευρώ την εβδομάδα. Στις αγγελίες, ανάλογα με την ανάγκη του ιδιοκτήτη, υπάρχουν και προσφορές για ενοικίαση τον Μάιο ή τον Σεπτέμβριο, ενώ για τους καλοκαιρινούς μήνες οι τιμές είναι υψηλές.
Μύκονος, Σέριφος, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Σαντορίνη, Πάρος, Ρόδος, Κρήτη και η Πελοπόννησος είναι οι περιοχές με τις περισσότερες βίλες προς ενοικίαση που έχουν «κρεμαστεί» στα site εξειδικευμένων εταιρειών.
Αμερικανοί, Βρετανοί, Ρώσοι, Αραβες, Γερμανοί και πολλοί Έλληνες πληρώνουν εβδομαδιαίες διακοπές σε βίλες που βλέπουν μόνο στα όνειρά τους. Μάλιστα, από πέρυσι παρατηρείται σημαντική υποχώρηση των τιμών ενοικίασης εξαιτίας της μεγάλης προσφοράς σπιτιών που μισθώνονται.
ΠΗΓΗ: 24h.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .