Τρίτη, Ιουνίου 24

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του νέου υπουργού οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη...

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του νέου υπουργού οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη κατά της διάρκεια της συνέντευξης τύπου μετά τη συνεδρίαση του ECOFIN, ο οποίος τόνισε ότι οι Έλληνες αντιλαμβάνονται τις θυσίες που υπέστησαν, αφού όπως σημείωσε χαρακτηριστικά «there is no free lunch», δηλαδή «διεκδικείτε 500-1000 ευρώ τα οποία αδίκως έχετε αποκτήσει» και «μαζί τα φάγαμε». Γρουμφ! Οϊνκ-όινκ.
Και συνέχισε δικαιώνοντας την 17Ν: «ο ελληνικός πληθυσμός έχει... ωριμάσει, περνώντας έξι χρόνια δύσκολων στιγμών. Κάθε οικογένεια νιώθει την κρίση, αλλά ένα πράγμα που πρέπει να ξέρετε είναι ότι μπορεί να έχουν άνεργο στην οικογένεια, μπορεί να έχουν παιδιά που δεν μπορούν να βρουν δουλειά, ο μισθός τους
μπορεί να έχει καθυστερήσει για έξι μήνες εάν εργάζονται σε εταιρία που δυσκολεύεται να πληρώσει τους εργαζόμενους της, ο καθένας έχει επηρεαστεί αλλά ένα είναι σίγουρο. Ο καθένας αντιλαμβάνεται τώρα ότι δεν είναι τίποτα τζάμπα».
Ο Σημίτης, ο Τσουκάτος, ο Καψής, ο Ακης, ο Παπαϊωάννου, ο Πάγκαλος, ο Μπέννυ, ο Παπαντωνίου, ο Παπακωνσταντίνου, ο Παπαδήμος, ο Στουρνάρας, και πλήθος άλλων μιζωμένων πασόκων όπως κι εσύ το αποδεικνύετε, κι ας παριστάνετε τώρα τους ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ.