Δευτέρα, Οκτωβρίου 27

ΑΥΤΗ η οικογένεια έχει στο σπίτι της 145 εξωτικά ζώα!

exoti

Το συγκλονιστικό της υπόθεσης ; Τα περισσότερα από τα εξωτικά κατοικίδια κατοικούν στα υπνοδωμάτια των δύο τους παιδιών.
Τους περισσότερους γονείς τους πιάνει πανικός στην προσπάθειά τους να κρατήσουν απασχολημένα τα παιδιά τους, όχι όμως και αυτή την οικογένεια! Τα ζωάκια του σπιτιού δεν είναι ούτε ένα ούτε δύο ούτε καν δεκα… αλλά 145! Αυτοί κι αν είναι φιλόζωοι! Ο Jamie και η Michelle Mintram, από το
Weeting, στο Norfolk, μοιράζονται τα κρεβάτια τους με τα δύο τους παιδιά καθώς και με μία αράδα από ασυνήθιστα ζώα. Έχουν: ένα μικρό κροκόδειλο, έναν σκορπιό, δύο κουνάβια, έναν αργεντίνικο βάτραχο, δύο βόες, έντομα, χοίρους, έναν σκαντζόχοιρο και ένα ρακούν. καθώς και άλλα 100 περίεργα πλάσματα.
Ο 39χρονος κ.Mintram έχει ειδική άδεια για να φροντίζει τα εξωτικά κατοικίδια ενώ παλαιότερα έχει διασώσει μία σειρά ερπετών από ιδιοκτήτες οι οποίοι στάθηκαν ανίκανοι να τα φροντίσουν.
Ουσιαστικά έχουν έναν μικρό ζωολογικό κήπο κοντά στο σπίτι τους με ζώα που έχουν διασώσει οι ίδιοι.
Το ζευγάρι είναι μαζί 12 χρόνια όταν και οι δυο τους ήταν τεχνικοί εργαστηρίου. Η αγάπη τους για τα ζώα τους ένωσε αμέσως.
 makeleio.gr