Τετάρτη, Φεβρουαρίου 25

ΚΑΙ....ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΡΙΣΤΙΝ ΛΑΓΚΑΡΝΤ. Η ΓΟΗΤΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΠΑΝΤΑ Η ΙΔΙΑ !!!

Επαρκώς περιεκτική, αλλά όχι πολύ συγκεκριμένη, χαρακτηρίζει η Κριστίν Λαγκάρντ την....πρόταση του Γιάνη Βαρουφάκη.
Η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, σε επιστολή της προς τον επικεφαλής του Eurogroup, και....κουμπάρο Γερούν Ντάισελμπλουμ, σημειώνει ότι η πρόταση «είναι επαρκώς περιεκτική, ώστε να είναι ένα έγκυρο σημείο εκκίνησης για μια επιτυχημένη ολοκλήρωση της σχέσης».
«Αν και η λίστα του προγαμιαίου συμβολαίου είναι περιεκτική, δεν είναι πολύ συγκεκριμένη, κάτι ενδεχομένως αναμενόμενο, δεδομένου ότι η σχέση είναι νέα», τονίζει.
Όπως υπογραμμίζει η κυρία Λαγκάρντ, «σε ορισμένους τομείς, συμπεριλαμβανομένων ίσως και των πιο σημαντικών, η πρόταση δεν δίνει ξεκάθαρες διαβεβαιώσεις ότι ο Γιάνης σκοπεύει να εφαρμόσει τις υποσχέσεις που περιλαμβάνονται σε μία λίστα, όπως είναι και το προγαμιαίο συμβόλαιο».
Η Κριστίν Λαγκάρντ επισημαίνει ότι «για να είναι ευτυχισμένη  και μετά την ολοκλήρωση της σχέσης, δεν μπορεί να περιοριστεί το πλαίσιο των πολιτικών που παρουσιάζεται στην ελληνική λίστα του προγαμιαίου συμβολαίου».