Κυριακή, Μαρτίου 1

Ρε σεις εκεί στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ η ντροπή είναι δική σας που λυσσάξατε να τον κατηγορείτε πριν από τις εκλογές και ακόμα συνεχίζετε το μίσος σας εναντίον τουΤσίπρα

Ρε σεις εκεί στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ η ντροπή είναι δική σας που λυσσάξατε να τον κατηγορείτε πριν από τις εκλογές ακόμα και συνεχίζετε το άσπονδο μίσος σας εναντίον του.Τσίπρα.΄ Εχετε την απαίτη ση να πραγματοποιήσει όλα όσα υποσχέθηκε, μέσα σε ένα μήνα που κυβερνάει τον τόπο, να πραγματοποιήσει όσα εσείς δεν πράξατε με τη δική σας κυβέρνηση επί τρία περίπου χρόνια. Εσείς θα πρέπει να βλέπετε &t au;α ποσοστά που πήρατε στις εκλογές και να το βουλώνετε.
Πρώτη φορά συνέβη η Ν.Δ να έχει στη Βουλή 76 βουλευτές και αυτό ωφείλετε στην κακή διακυβέρνηση του Σαμαρά, αλλά ο λαός τον τιμώρησε με την α&upsilo n;στηρότερη των ποινών, μήπως και βάλετε μυαλό, αλλά που τέτοιο πράγμα.. Τώρα όσον αφορά για αρετή που μιλάτε ότι στερείται ο Τσίπρας, να ξέρετε ότι αρετή, τόλμη, δύναμη, αποφασιστικότητα, ευπρέπεια, σεβασμό κα&i ota; αξιοπρέπεια, όλα αυτά τα στερείται ο δικός σας αρχηγός, ο Σαμαράς, που από τη ζήλια του που έχασε στις εκλογές και από το μίσος του εναντίον του Τσίπρα, δεν μετέβηκε στου Μαξίμου να παραδώσει τη&n u; εξουσία στο νέο πρωθυπουργό. Και δεν φτάνει αυτό, αλλά δεν καταδέχθηκε να βγει δημόσια να ζητήσει μία συγνώμη από τον Ελληνικό λαό, τον οποίο αφάνισε οικονομικά κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργία ς του.Ούτε για τα μάτια δεν υπέβαλε μια παραίτηση, δηλαδή φέρθηκε σαν να μη συνέβη απολύτως τίποτε. Να τον χαίρεστε. 

αναγνώστης
 http://www.oxafies.com
- - -