Τετάρτη, Μαΐου 20

Έρχεται σεισμός

Έρχεται σεισμός

2014-29-ian-kefalonia-seismos-2mx1Μεγάλος λέει ο σεισμολόγος. Ξύπνησε το ηφαίστειο.
Η Ετνα. Αυτο ειναι στην Ιταλια αλλα θα κουνηθούμε και εμεις.
Εγω προσωπικά ήδη νοιώθω να δουνούμαι.Ειναι αυτο που λέμε ,ρευτηκε ο μπαρμπα θόδωρος τρια στενά πιο κάτω.Μπορεί να ξύπνησε και ο Γκοτζιλα που κοιμόταν λιγο πιο κάτω.Ξερετε ο προιστορικος δεινόσαυρος που ηπιε ενα κοκτειλ πυρηνικών και στάνιαρε. Εγινε μεγαλύτερος. Μην βουτας το πουλί σου στο ποτηρι με το ουρανιο, ΔΕΝ θα μεγαλωσει.Ο γκοτζ ειχε προδιάθεση.Οπως εχει και ο έλληνας στο να ξεχνάει.
Την γιουροβιζιον όμως την θυμάται.....εκεί θα διαπρέψουμε.Στείλαμε μια ξανθιά δεν θυμάμαι πως την λένε. Κάπου διάβασα ότι τραγουδάει σε σκυλάδικο.Μιλάμε ψηλες προδιαγραφές
το κορίτσι.Σεισμός! Αλλα δεν μπορω άλλες συγκινήσεις σήμερα. Θα κάνει και ζέστη.Οταν ζεσταίνομαι δεν μου αρέσει. Αλλοι όταν ζεσταίνονται γράφουν μαλακίες. Πληρώνονται κι όλας και για αυτο.Δημοσιογράφοι μοχθούν για να σας πείσουν ότι το τέλος έρχεται.Όλων των ηλικιών και των προτιμήσεων.Η τελευταία αγωνίστρια της ΕΡΤ ακα σιδηρά κυρια.Ο παππους που καποτε έψαχνε ανθρώπους, μετα το γύρισε στα ούφο και τωρα τελευταια κ(λ)ανει αγώνες.Ο τριχωτός με το κουστούμι και την (καποτε) ωραια γυναικα. Για εσάς μοχθούν και αγωνίζονται. Για μια δημοσιογραφία που περνάει απο τα δρομάκια της πολιτείας και της εκάλης και καταλήγει στην μυκονο και στο Ντουμπαι.
Αγώνες παντού.Ντρέπομαι που εγω δεν κάνω εναν αγώνα της προκοπής.Γιατι να μην σώσω και εγω τον κόσμο;Γιατι να μην τον ενημερώσω με ανεξάρτητη δημοσιογραφία, να μην τον κοροιδεψω με παραμύθια για μια ελεύθερη  χώρα περήφανη και δίκαιη; Δεν εχω και εγω ψυχή να πολεμήσω και εγω λίγο τα διαπλεκόμενα συμφέροντα; Αντε καλημέρα.
Κωνσταντίνος  Δροσάκης
https://kostasdrosakis.wordpress.com/2015/05/19/%CE%B5%CF%81%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82/