Παρασκευή, Ιουλίου 31

Λιάγκας: Άδικα καρφιά

Τον κατηγόρησαν για τη χλιδάτη ζωή τύπου Ωνάση που διάγει με τη γυναίκα του και τα παιδιά του τη στιγμή που ο μεγάλος ελληνικός πληθυσμός λιμοκτονεί, κι αυτός απαντά:
 Σύμφωνα με τον Λιάγκα, η επίθεση αυτή είναι πολύ άδικη προς το πρόσωπό του, αφού ποτέ στη ζωή του δεν προκάλεσε καθώς ισχυρίζεται με τη συμπεριφορά του, και συνεχίζει ,δεν πρέπει να ξεχνάμε μας λέει ότι είναι ένας άνθρωπος ο οποίος δουλεύει σκληρά, πολύ σκληρά στα Μ.Μ.Ε εδώ και πολλά χρόνια και είναι από τα "καυτά" και τα πιο ακριβοπληρωμένα ονόματα
της ελληνικής τηλεόρασης και όχι μόνο (πουλώντας βλακείες από 19 ετών στις κυρα-Κατίνες.)
Και για να τον λυπηθούμε λέει κι αυτό: Έχει χάσει λεφτά από χρηματιστή που αποδείχθηκε απατεώνας και αυτό που του προσάπτουν είναι το πάθος που έχει με τη θάλασσα και με το χιλιδατο σκάφος αναψυχής. Ένα... τουιτάρισμα πολιτικό του Γιώργου στάθηκε ικανό να ανάψει μεγάλη φωτιά και να δεχθεί απίστευτο πόλεμο.
Ο Λιάγκας δέχθηκε άγρια επίθεση και για αυτό το έγκλημά του αλλά προτίμησε να μην απαντήσει, χωρίς να κρύβει πάντως τη στενοχώρια του. Εκείνο, όμως, που τον τρέλανε ήταν ότι κάποιες απειλές δεν περιορίστηκαν μόνο στο πρόσωπό του αλλά αφορούσαν και σε όλη την οικογένειά του. Είναι πλέον αποφασισμένος να πάρει τα μέτρα του ( με αστυνομικούς που πληρώνει ο ελληνικός φτωχός λαός) .....για να προστατεύσει τους δικούς του ανθρώπους και, πάνω από όλα, τους γιους του Γιάννη και Δημήτρη.
 oxafies.com