Δευτέρα, Αυγούστου 31

Γουστάρεις να μην ξαναπληρώσεις σουπερμάρκετ…

give
Με το που έγιναν τα capital controls σταμάτησα να προωθώ την φανταστική ιδέα της και give4ward .
Σεβόμενος την αγωνία και τον πανικό που έχει δημιουργηθεί και μη θέλοντας κανείς να πιστεψει ότι ο μοναδικός στόχος μου είναι στα δίκτυα που κάνω η προσωπική κονόμα .
Αν και το έχω αποδείξει περίτρανα με το χρυσό ότι τα δίκτυα τα θεωρώ αντίσταση σήμερα γιατί αν δεν τα θεωρούσα την δυναμική που είχα δεν θα την χάριζα σε όλους τους άλλους και πίστεψε με θα ειχα βγάλει δεκάδες μα δεκάδες χιλιάδες ευρώ μέχρι τώρα .

Βέβαια τα παθήματα και οι στεναχώριες που δεχθήκαμε από την επίθεση που τολμήσαμε να τα βάλουμε με τους τραπεζίτες μας έκαναν να τα βλέπουμε όλα από την ίδια μεριά, με επιφύλαξη και φόβο .
Κακώς όμως γιατί με αυτό τον τρόπο όταν θα συναντήσεις κάτι που πρέπει να ασχοληθείς, όταν συναντήσεις κάτι καθαρό και ξάστερό αν συνέχιζεις να κρινεις με βαση τις παλιές πληγές σου , να τα βλέπεις όλα μαύρα θα χάνεις ευκαιρίες στην ζωή σου .
Ξεκίνησα νομίζω πριν τρεις μήνες, είναι η τρίτη φορά που πληρώνομαι και μου κάνει και μεγάλη εντύπωση πως πληρώνομαι τρίτη φορά ενώ εδώ και δύο μήνες σχεδόν δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα .
give4wards
Θαύμα που μου δείχνει να κατανοήσω ότι έχω δίκιο απο την αρχή, ότι αυτό το σύστημα είναι τόσο δυναμικό, τόσο στην κατάλληλη στιγμή, με τόσο δυνατό προϊόν όπως είναι το σουπερμάρκετ και τα είδη πρώτης ανάγκης μας που θα κάνει πάταγο στην κυριολεξία σε όλο τον κόσμο .
Τσέκαρα μέσα να δω ποιοι είναι οι πρώτοι leaders , ανθρώποi που έχουν πληρωθεί 10 φορές, προφανώς αυτοί οι άνθρωποι δεν είχαn ενδοιασμούς εφόσον είδαν την αξία αυτού που κάνουν το ξεκίνησαν με πάθος και δε σταματούν καθόλου .
Αν γουστάρεις να μην ξαναπληρωσεις σουπερμάρκετ , αν γουστάρεις πολύ εύκολα με τιμια ασχολια να δημιουργήσεις ένα εισόδημα πολύ πολύ αξιόλογο , αν γουστάρεις όπως εγώ να βρεις τους τρόπους μεσά στο συστήμα τους που θα παράγεις έμπρακτη βοήθεια για να βοηθήσεις τους συνανθρώπους σου έλα μαζί μου εδώ Stranger give4wards
Αν δε σε νοιάζουν τα χρήματα, αν δε σε νοιάζουν τα κουπόνια να αγοράζεις τσάμπα στο σουπερμάρκετ κάνε την απλή προωθηση του και ότι κερδίζεις δώστο σε αυτούς που δεν έχουν να φάνε..!!
ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

 http://katohika.gr