Πέμπτη, Αυγούστου 25

Συλλαμβάνονται μέλη της οικογένειας Μπαρμπαρούση για την επίθεση σε αστυνομικό

diafimiseto
Η ΠΛΗΡΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ «ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ»!!! ~ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ,  ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΒΟΥΛΕΙΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ…

ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΡΕ ΤΑ «ΣΚΑΤΑ» ΕΚΕΙ ΣΤΗ Χ.Α. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΛΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 7% – Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΣΑΣ ΕΚΕΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΓΕΜΙΣΕ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ, ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ Ν’ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΑΣ ??? ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΑΗ ???

———————————————-

ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΙ ΑΠΟΤΑΞΕΤΕ ΤΙΣ ΣΒΑΣΤΙΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΣΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ~ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ Σ’ ΕΝΑΝ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΤΑΙΣΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΟΠΩΣ Ο ΗΛΙΑΣ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ!!!

————————————————–

ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΟΠΑΝΟΣΚΥΛΟ, ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ?


Συλλαμβάνονται μέλη της οικογένειας Μπαρμπαρούση για την επίθεση σε αστυνομικό !!!    ~  ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: >>>>>



ΤΟ  ΡΕΠΟΡΤΑΖ:

Μια μέρα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό αστυνομικού από τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Χρυσής Αυγής Κώστα Μπαρμπαρούση και οικείους του, άρχισαν οι πρώτες συλλήψεις.

Η αστυνομία συνέλαβε έναν ξάδελφο του βουλευτή, ενώ έχει ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση τεσσάρων ακόμα ατόμων, που συμμετείχαν στην επίθεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι άνδρες της Αστυνομίας, ερεύνησαν το σπίτι και το αυτοκίνητο του ατόμου που λίγο αργότερα συνέλαβαν. Κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκαν δύο μαχαίρια, μία κάνη όπλου, ένα ξύλινο κοντάκιο, αλλά και ένα μαστίγιο!

Σε βάρος των τεσσάρων ανδρών αλλά και του Κώστα Μπαρπαρούση σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παράβαση του νόμου περί όπλων. Ωστόσο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, υπάγεται σε ειδικό καθεστώς λόγω της βουλευτικής ασυλίας.

Από την άλλη πλευρά, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, στη δικογραφία σημειώνεται ότι ο αστυνομικός, που βρίσκεται αυτές τις ημέρες με άδεια στο χωριό του Φυτείες της Αιτωλοακαρνανίας, διαπληκτίστηκε στο δρόμο με συγγενή του Μπαρμπαρούση για την προτεραιότητα.

Λίγες ώρες αργότερα κι ενώ βρίσκονταν με συγχωριανούς του σε καφετέρια του χωριού, δέχτηκε άγρια επίθεση από τον Κώστα Μπαρμπαρούση και τέσσερις συγγενείς του.

cretanpatriot.wordpress.com