Τρίτη, Οκτωβρίου 11

Πάγκαλος: «Ο Τσίπρας έχει κόμπλεξ, ο Κατρούγκαλος βαριά ανωμαλάρας ....είναι άρρωστος

Πάγκαλος: «Ο Τσίπρας έχει κόμπλεξ, ο Κατρούγκαλος είναι άρρωστος
Πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, μετά τη συζήτηση στη βουλή για τη διαπλοκή και τη διαφθορά, μιλώντας στο Βήμα fm.

Για τον Αλέξη Τσίπρα

«Αυτό που είπε -και τον είδα πρώτη φορά να χάνει κάθε έννοια ψυχραιμίας, γιατί είναι τρομερός ομιλητής ο Τσίπρας, το’ χει που λέμε- ήταν σε μια στιγμή που τόνισε: «Μου είπατε ότι έχετε 3 διπλώματα μεταπτυχιακά, εγώ δεν έχω, γιατί δεν είχα τη δυνατότητα». Εκεί έβλεπε κανείς το κόμπλεξ, γιατί πώς δεν είχε τη δυνατότητα; Ο πατέρας του Τσίπρα ήταν πάμπλουτος από ό,τι ξέρω,
ο ίδιος δεν είχε τη δυνατότητα γιατί έκανε καταλήψεις και τσαμπουκάδες στα αμφιθέατρα!»

Για τον κ. Κατρούγκαλο

«Είναι ψυχολογικά άρρωστα παιδιά αυτά, όπως ο κ. Κατρούγκαλος. Δεν είμαι ψυχίατρος και δεν μπορώ να ξέρω τι έχει, μπορεί να έχει μία σοβαρή διαταραχή, για την οποία να αξίζει τη συμπάθειά μας και την αλληλεγγύη μας ο κ. Κατρούγκαλος. Τι παιχνίδια κάνουν ο κ. Κατρούγκαλος και ο κ. Τσίπρας, όταν διέλυαν τα σχολεία της χώρας; Αφού κέρδισε την απεργία το κίνημα των μαθητών, οι οποίοι ζητούσαν να μην εξετάζονται, να μην διαβάζουν -με τεμπέλικα και αχαΐρευτα συνθήματα- μετά ζήτησαν με χωριστή απεργία, να μην υπολογιστούν οι μέρες της απεργίας και να μην γίνουν συμπληρωματικά μαθήματα. Δηλαδή να μείνουν στούρνοι, όπως είναι.. Έτσι ζήτησαν».