Κυριακή, Δεκεμβρίου 4

Εμεις δίνουμε φωνή και χώρο σε όλες τις εθνικιστικές και πατριωτικές δυνάμεις. Κάτι που ΔΕΝ κάνουν οι δημοσιογραφικές πόρνες όλων των συστημικών ΜΜΕ

 diafimiseto

Παρεμβάσεις ευρωβουλευτών Χρυσής Αυγής για σχέσεις με Αλβανία, λαθρομετανάστευση και δημοσιονομικό πλαίσιο – ΒΙΝΤΕΟ
Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Παρέμβαση στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έκανε ο ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος, στα πλαίσια της συζητήσεως σχετικά με την έκθεση της Επιτροπής για την Αλβανία του 2016.


Στην συζήτηση της ολομέλειας του Ευρωκοινοβουλίου στις Βρυξέλλες, με τον «ρατσισμό, την ξενοφοβία και την μισαλλοδοξία», έκανε παρέμβαση ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης. Κατηγόρησε τους, δήθεν δημοκράτες, Ευρωπαίους πολιτικούς πως στην πραγματικότητα αδιαφορούν για το δικαίωμα στην ελευθερία του λόγου, είναι πρώτοι εκείνοι που καταπιέζουν την πλειοψηφία προσπαθώντας να επιβάλλουν τις εμμονικές τους αντιλήψεις και φιμώνουν όσους έχουν αντίθετη άποψη, με πολιτικές διώξεις και φυλακίσεις. Επιπλέον, ανέφερε πως συστηματικά η Ένωση κάνει διακρίσεις εις βάρος των γηγενών πληθυσμών της Ευρώπης, με χαρακτηριστικότερο το παράδειγμα της Ελλάδος, όπου πλέον είναι ευκολότερο να είσαι λαθρομετανάστης παρά Έλληνας Πολίτης. Έκλεισε λέγοντας, πως πολύ σύντομα θα ανατραπεί το σημερινό καθεστώς από τους Λαούς της Ευρώπης.


Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016 κατά τη διάρκεια των εργασιών της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στις Βρυξέλλες, ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός παρενέβη στη συζήτηση με θέμα την ενδιάμεση αναθεώρηση του Πολυετούς Δημοσιονομικού Πλαισίου τονίζοντας ότι, υπό την παρούσα μορφή, πρόκειται για ένα μοντέλο καθαρά τεχνοκρατικό και άκαμπτο το οποίο οδηγεί με μαθηματικό τρόπο στην ύφεση, καταλήγοντας ότι, πρέπει να καταργηθεί και τη θέση του να λάβει ένα επιχειρησιακό σχέδιο βάθους 3ετίας, με μεγάλα περιθώρια ευελιξίας και έμφαση στην πραγματική ανάπτυξη και αντιμετώπιση των οικονομικών ανισορροπιών, μεταξύ των κρατών μελών της Ένωσης.

Σχετικά με τις διαφημίσεις