Τρίτη, Φεβρουαρίου 14

28 Απρίλιος 2013 ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!

«Είστε εντολοδόχοι της τρόικας, είμαστε εντολοδόχοι του λαού»

Ο Αλέξης Τσίπρας
Ο Αλέξης Τσίπρας
Αλέξης Τσίπρας προς κυβέρνηση Μερκελιστών: Το μόνο που σας έχει μείνει να είστε είναι διαχειριστές των deals των αποκρατικοποιήσεων. Της μετάβασης του πλούτου στα νέα τζάκια στους φίλους και γνωστούς «Ο κος Στουρνάρας και ο κος Σαμαράς δε συναναστρέφονται τη πραγματική κοινωνία,
συναναστρέφονται τους τεχνοκράτες της τρόικας. Και έχουν την ανάγκη να ακούνε καλά λόγια από τη κα Μέρκελ και το κο Σόιμπλε. Εμείς από την άλλη, είναι αλήθεια, ότι δε δίνουμε δεκάρα αν θα απογοητεύσουμε τη κα Μέρκελ και διαρκώς στο μυαλό μας έχουμε αυτά τα κατώτερα όπως λέτε εσείς ένστικτα και αισθήματα» είπε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη συζήτηση στη βουλή για το πολυνομοσχέδιο που προωθεί η τρικομματική συγκυβέρνηση Σαμαρά .

Όπως είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «το λέμε ξεκάθαρα: όλα όσα έχετε υπογράψει δεν μας δεσμεύουν» και πρόσθεσε «Δεσμευόμαστε να συγκρουστούμε για την ανατροπή του Μνημονίου .Θα γίνει πραγματικότητα η ακύρωση των Μνημονίων, αυτή είναι η δική μας δέσμευση».