Τετάρτη, Μαΐου 24

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ : ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (βίντεο)

foto1Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Πολλοί μαθητές ενός γυμνασίου στο Dresden-Gruna στην Σαξονία την περασμένη εβδομάδα δέχθηκαν επίθεση από «υπό ένταξη» μαθητές των μουσουλμάνων λαθρό με ξυραφάκια. Αποτέλεσμα, πολλοί τραυματίες . . Ήδη στις 19 Μαΐου ένας λαθρό μαθητής απείλησε από την έκτη τάξη συμμαθητή του με ένα μαχαίρι, όπως έγραψε η εφημερίδα
«die Sächsische Zeitung».
canstock4087987
Πολλά παρόμοια περιστατικά βίας από τους λαθρό σημειώθηκαν στο Schwarzenbek, στο κρατίδιο Schleswig-Holstein, όπου μικροί μαθητές δεχτήκαν βίαιες επίθεσεις από λαθρομετανάστες. Όσο πέρνα ο καιρός πλέον φοβούνται να πηγαίνουν σχολείο γιατί η βία είναι στο καθημερινό τους πρόγραμμα όπως έγραψε η Bergedorfer Zeitung.
Όπως έγινε γνωστό, μόνο από Facebook φυσικά, ένας πατέρας τραυματίστηκε σοβαρά στην προσπάθεια του να σώσει την φίλη της κόρης του από τα χέρια των λαθρό που της επιτεθήκαν άγρια. Ο ίδιος ο πατέρας φέρει σοβαρά τραύματα από την επίθεση και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.
Σε ένα άλλο επεισόδιο ένα νεαρό παλικάρι χτυπήθηκε από 3 λαθρό μέχρι θανάτου Κάτω από τα χτυπήματα των τριών νεαρών ανδρών ο 17 χρόνος Niklas, τραυματίστηκε βαρειά και μετά από μια εβδομάδα πέθανε. Ο θάνατος του αγοριού συγκλόνισε όλο την επαρχία Bad Godesberg.

foto2

Προσοχή στα δικά σας παιδιά από εδώ και πέρα στα σχολειά, διότι μπορεί αύριο να πάθουν τα ιδία.. Αν δεν υπάρξει αντίδραση στους δήμους που θα «φιλοξενούν» τους λαθρό, θα δούμε και χειρότερα.
Η φωνή του λαού είναι η φωνή του Θεού.
Η ένταξη στην κοινωνία των αιτούντων άσυλο είναι ένα σημαντικό κοινωνικό-πολιτικό πρόβλημα. «Οι οικογένειες από την Συρία είναι 50 χρόνια πίσω, του Αφγανιστάν, ακόμη και 80 χρόνια όσον αφορά την κατανόηση της ισότητας ανδρών και γυναικών», δήλωσε ο πρώην υπεύθυνος της φιλοξενίας τους. Στο Ντίσελντορφ η αστυνομία προειδοποιεί τις ηλικιωμένες που τις αιφνιδιάζουν οι λαθρό μόλις τους ανοίγουν την πόρτα.Τις τελευταίες εβδομάδες υπήρξαν 20 παρόμοια περιστατικά. Δύο γυναίκες τραυματίστηκαν τόσο άσχημα που έπρεπε να νοσηλευτούν. Όπως αναφέρει έκθεση στο τηλεοπτικό κανάλι WDR, οι δράστες ακολούθησαν τα θύματά τους ως επί το πλείστον στην μπροστινή πόρτα, όπου τους επιτέθηκαν.

foto3

Στο Wuppertal επιτεθήκαν σε μια ηλικιωμένη την ώρα που έβγαινε από σουπερμάρκετ της πήραν τα ψώνια και την τσάντα. Στην Κολονία επιτεθήκαν σε μια 30χρόνη μητέρα με τα παιδιά της σε πάρκο. Της πήραν το κινητό και την τσάντα. Στη Στουτκάρδη επιτεθήκαν σε 18 χρόνο φοιτητή ο όποιος έβγαζε λεφτά από το μηχάνημα της τράπεζας, τραυματίστηκε ελαφρά. Στο Chemnitz Αφγανοί επιτεθήκαν σε κορίτσια του γυμνάσιου προσπάθησαν να τις βιάσουν. Τέτοιες ειδήσεις δεν έχουν τέλος, τα εγκλήματα γίνονται όλο και περισσότερα και οι κρατική μηχανή είναι απλός είναι ακροατής.




«Πρόσφυγας», κατ επανάληψη βιαστής απείλησε να χρησιμοποιήσει… Voodoo μαγεία ενάντια στην γερμανική αστυνομία αν τυχόν τον φυλακίσουν. Έκανε παράπονα για «ρατσισμό» αλλά τα ξόρκια του απέτυχαν και τελικά καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλάκιση.

foto8

Τι άλλο έχουμε να ακούσουμε από αυτούς τους «πρόσφυγες». Από έναν μουσουλμάνο ο οποίος βίασε ένα δέκαχρόνο αγόρι επειδή είχε μια «σεξουαλική έκτακτη ανάγκη». Ένας άλλος μουσουλμάνος που βίασε μια κοπέλα και δικαιολογήθηε επειδή… « απλά συνέβη». Υπάρχει ατελείωτος αριθμός από δικαιολογίες που αυτοί οι «πρόσφυγες» θα σκαρφιστούν για να νομιμοποιήσουν τις πράξεις τους ή να εκφοβίσουν τους άλλους να δεχτούν την αντί-κοινωνική, αντί-ανθρώπινη συμπεριφορά τους. Το περιστατικό έγινε στο Lauda-Königshofen όταν μια 19 χρόνη κοπέλα κατευθυνόταν στο σπίτι της , την πήρε ο λαθρο από πίσω, την έσπρωξε μέσα στο διαμέρισμα όπου και την βίασε επανειλημμένα.
Περιμένετε και εδώ όλα αυτά τα ωραία.

foto4

Η ΕΕ είναι δολοφόνοι της Ευρώπης! Η ΕΕ δολοφονεί την ηρεμία και την ελευθέρια των πολιτών της. Έλληνες, Πορτογάλοι, Γάλλοι , Ισπανοί και οι Ιταλοί, είναι σε χειρότερη θέση από ότι πριν, όταν δεν ήταν στην Ευρωζώνη-ζώνη θανάτου. Η Ελβετία και η Νορβηγία πάνε οικονομικά καλά επειδή δεν είναι μέλη της ΕΕ.

foto5

Γερμανοί αξιωματούχοι ζουν στο Βερολίνο, σε κατοικίες Τρίτου Κόσμου. Εντωμεταξύ μάζες λαθρομεταναστών στο Βερολίνο διαμένουν σε… ξενοδοχεία πέντε αστέρων. Οι δαπάνες καταβάλλονται από τους Γερμανούς φορολογούμενους. Τα ίδια και στην δική μας χώρα.
Οι Γερμανοί πρέπει να περιμένουν για να συνταξιοδοτηθούν στο μέλλον όταν γίνουν 73 χρονών. Αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας μελέτης από το Κρατικό Ινστιτούτο Οικονομίας της Γερμανίας. Αυτό θα ισχύσει και εδώ. Με λίγα λογία σύνταξη δεν θα δείτε ποτέ από εδώ και πέρα αν αφήσουμε να συνεχιστούν τα πράγματα έτσι.
Οι λαθρό σε ένα χωριό στην Γερμανία δεν έχουν τι να κάνουν, όλη την ήμερα βγαίνουν από τα μέρη που τους έβαλαν προσωρινά, τριγυρνούν στα χωριά συνήθως κοπάδια από νέους άντρες και δημιουργούν συνεχώς προβλήματα στους κατοίκους. Συνήθως κάθονται μπροστά από τα σπίτια και τα φωτογραφίζουν με τα smartphones τους γιατί άραγε??
Οι άνθρωποι φοβούνται πλέον να βγαίνουν βόλτα ακόμα και με τον σκύλο τους. Μαθητές που πρέπει να πάρουν το λεωφορείο μαζί με τους λαθρό, λένε ότι δημιουργούνται συνεχώς προβλήματα και τριβές ανάμεσα τους. Αποτέλεσμα να δημιουργούνται οργανώσεις πολιτών για αυτοάμυνα.
Το ίδιο γίνεται και στην Βουλγαρία, δείτε το βίντεο που ακόλουθεί οπού το κράτος αφήνει τον πολίτη απροστάτευτο και ο πολίτης είναι αναγκασμένος να προστατευτεί.
Οι προφητείες τις Baba Vanga, για το έτος 2016 μιλούν για μεγάλη καταστροφή.

foto6

Οι προφητείες-προειδοποίηση εντός του 2016 για εισβολή στην Ευρώπη από μουσουλμάνους εξτρεμιστές, μια σύγκρουση που προέβλεψε ότι θα άρχιζε με την Αραβική Άνοιξη το 2010 και στην Συρία όπου «οι μουσουλμάνοι θα χρησιμοποιούσαν χημικό πόλεμο εναντίον των Ευρωπαίων», και θα καταλήξει στη δημιουργία ενός χαλιφάτου.
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr