Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) Γεάδης Γεάδη παρευρέθηκε στην ενημερωτική εκπομπή του Capital, όπου συζητήθηκε το θέμα της προδοσίας του ονόματος της Μακεδονίας από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Όπως τόνισε, κανένας δεν έχει δώσει το δικαίωμα στον Αλέξη Τσίπρα να ξεπουλήσει το όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, που δεν είναι μια απλή ονομασία, αλλά ένα κομμάτι της ένδοξης Ελληνικής Ιστορίας.
Παράλληλα, ο κ. Γεάδη δήλωσε ότι η λέξη «αλυτρωτισμός» που χρησιμοποιείται για τα Σκόπια είναι λανθασμένη, αφού η ορθή λέξη που χαρακτηρίζει τους Σκοπιανούς είναι ο «επεκτατισμός», καθώς οι Σκοπιανοί δεν βρίσκονται υπόδουλοι των Ελλήνων, ούτε έχουν απολέσει εδάφη, αλλά έχουν επεκτατικές βλέψεις απέναντι στον Ελληνισμό.

Παρά τις επανειλημμένες προδοσίες του ονόματος της Μακεδονίας από την αριστερά στην Ελλάδα, εδώ και δεκαετίες, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΕΛΑΜ τόνισε για άλλη μια φορά την πάγια θέση του Κινήματος που συμπαρίσταται στον Ελληνικό Λαό, ότι η Μακεδονία είναι ΜΙΑ και είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
Στη συνέχεια, ο κ. Γεάδη αναφέρθηκε στις δηλώσεις του κ. Κοτζιά, που είχε πει ότι μετά το Μακεδονικό θα λύσουμε και το Κυπριακό, στέλνοντας το μήνυμα πως αν είναι να λύσει το Κυπριακό με τον ίδιο τρόπο, καλύτερα να μην μπλεχτεί με το Κυπριακό ο Ελλαδίτης Υπουργός.
Καταλήγοντας, ο συναγωνιστής ανέφερε ότι η Ελλάδα που γέννησε τον Λεωνίδα, γέννησε και τον Εφιάλτη. Για εμάς, όπως είπε, Ελλάδα είναι οι ΕΛΔΥΚάριοι που πολέμησαν το 1974 και όχι ο Καραμανλής, ο Αραπάκης και ο Μπονάνος, για τους οποίος η Κύπρος ήταν μακριά. Για εμάς, Ελλάδα είναι τα εκατομμύρια των Ελλήνων που κατέκλυσαν το σύνταγμα, στέλνοντας το μήνυμα ότι η Μακεδονία είναι ΜΙΑ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ και όχι η αριστερή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που πρόδωσαν την Μακεδονία στις Πρέσπες.




http://elamcy.com/