Πέμπτη, Οκτωβρίου 18

Είναι η ευκαιρία να αντιταχθεί στο σύστημα ΜΙΑ νέα πολιτική δύναμη! Γράφει ο Στρατηγός ε.α. Δημήτρης Κυπριώτης



Του Δημήτρη Κυπριώτη

Η καθοδική πορεία και της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ στον κόσμο, επιβεβαιώνει την καθίζηση που παθαίνουν οι κυβερνήσεις των Μνημονίων, ανεξάρτητα από το χρόνο θητείας που κυβέρνησαν.
Επίσης, οι μνημονιακές κυβερνήσεις, μετά από κάποιο διάστημα της κυβερνητικής τους θητείας, αρχίζουν και καλλιεργούν τις δικές τους αυταπάτες, αλλά και τα success story τους σε ότι αφορά το έργο που έχουν πετύχει, μέχρι να πάρουν την ψυχρολουσία των δημοσκοπήσεων.
Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος 

Τότε τα αμείλικτα ευρήματα των δημοσκοπήσεων που οι ίδιες οι κυβερνήσεις έχουν παραγγείλει, φέρνουν και την ανώμαλη προσγείωσή τους. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, προσπαθούν να περιορίσουν το όποιο κόστος τους, μεταφέροντας το πολιτικό τους παιχνίδι μεταξύ δύο μονομάχων και πάντα με ψεύτικα ερωτήματα, περί της δήθεν καταλληλότητας τους και του χώρου που δηλώνουν ότι εκπροσωπούν. Πρόοδος ή συντήρηση φωνάζουν και δεν τους νοιάζει καθόλου και ούτε ντρέπονται, αφού γνωρίζουν ότι αποτελούν το ίδιο νόμισμα σε αντίθετη όμως θέαση, αλλά…. ελπίζουν!! Σε τι ακριβώς ελπίζουν;

Ελπίζουν στην προτίμηση του κόσμου σε έναν εκ των δύο και μικρές απώλειες για τον δεύτερο, για να είναι έτοιμοι για επάνοδο στην επόμενη στροφή, αφού γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι πολιτικές  που τους επιβάλουν να εφαρμόζουν εξωγενείς παράγοντες, δεν μπορούν να έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Ταυτόχρονα όμως, με αγαστή και αθόρυβη συνεργασία, οι δύο «μεγάλοι μονομάχοι» περιορίζουν κάθε αντίθετη φωνή ή κάθε νέο πολιτικό φορέα, αρνούμενοι να τους δώσουν βήμα και μικρόφωνο, δημόσιο ή ιδιωτικό, ελπίζοντας αρχικά στην σταδιακή τους αποδόμηση μέχρι την ολική εξαφάνισή τους.
Και εδώ ακριβώς στην κρίσιμη αυτή στιγμή, είναι αναγκαίο όσο ποτέ άλλοτε, να συγκροτηθεί ένας νέος πολιτικός φορέας, που  θα σταθεί απέναντι από τις  κρατούσες πολιτικές κοινοβουλευτικές δυνάμεις, με μοναδικό σκοπό τη δημιουργία πολιτικού ρεύματος σύγκλησης ΟΛΩΝ των Δημοκρατικών Πατριωτικών Δυνάμεων
Αυτή η σύγκληση είναι η αναγκαία και ικανή συνθήκη για να ανατραπεί στην πράξη  ο άνισος και άδικος συσχετισμός δυνάμεων που έχουν επιφέρει οι κρατούντες,  μεταξύ της κοινωνίας και των εκπροσωπούμενων μνημονιακών δυνάμεων της Βουλής. Μόνον έτσι, με αυτόν τον μαζικό τρόπο και όχι με την πολυδιάσπαση των διαφορών ομάδων, συλλογικοτήτων και κομμάτων, μπορεί να επέλθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Αυτό  το έχει ανάγκη η χώρα μας και οι πολίτες της! Για όλους εμάς λοιπόν,  που δεν συμμεριζόμαστε την αυτοϊκανοποίηση των κυβερνητικών έργων και των επιτευγμάτων, αλλά ούτε ελπίζουμε σε κάτι καλλίτερο με την αντικατάστασή τους με δοκιμασμένες πολιτικές δυνάμεις, που καρτερικά αναμένουν και πάλι τη σειρά τους, πιστεύουμε ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε και να ενισχύσουμε ΤΩΡΑ το μεγάλο ταξίδι της ανατροπής, αφού έχουμε και δυνάμεις και γνώσεις και αντοχές.