Σάββατο, Νοεμβρίου 17

Η ομιλία του Προέδρου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ Φαήλου Κρανιδιώτη στην Σόφια, στην Βουλή της Βουλγαρίας χθές 16/11/2018:

 Συνέντευξη Τύπου του Κινήματος για μια Ευρώπη των Εθνών και της Ελευθερίας, στην Σόφια, στην Βουλή της Βουλγαρίας χθές 16/11/2018:
"Αγαπητοί φίλοι,
Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω το κόμμα Volya και τον πρόεδρο του για την θερμή φιλοξενία.
Η Βουλγαρία, η Ελλάδα, η Ιταλία και η Ισπανία είναι η πρώτη γραμμή του μετώπου στον πόλεμο
ενάντια στην παράνομη μετανάστευση και τον χρηματοδοτούμενο ισλαμικό εποικισμό της Ευρώπης.
Η διεφθαρμένη ευρωκρατία, οι πάρα, μα πάρα πολύ καλά πληρωμένοι γραφειοκράτες και κυρίως η ΕυρωπαΪκή Επιτροπή, με τους τόσο στενούς δεσμούς με τους τραπεζίτες, τον Σόρος και το δίκτυο του των ΜΚΟ υποστηρίζουν την καταστροφή των εθνικών κρατών, των εθνικών συνόρων αλλά και των ίδιων των εθνών, στοχοποιώντας τον Χριστιανισμό, τις διαφορετικές κουλτούρες μας, την κανονική και μόνη αληθινή οικογένεια και τις αξίες της, διακινδυνεύοντας την ίδια την ύπαρξη της ηπείρου μας, του καλύτερου μέρους στον κόσμο για να ζεις.
Σε αυτές τις ιστορικές στιγμές, το Ιταλικό Έθνος με μία εμπνευσμένη ηγεσία πολεμά πρόσωπο με πρόσωπο τους αληθινούς εχθρούς της αληθινής Ευρώπης, την σκοτεινή και αυταρχική ηγεσία αυτής της μετασοβιετικής αλλά ανάπηρης αυτοκρατορίας.
Είναι δικό μας πατριωτικό καθήκον, με όλες μας τις δυνάμεις και την ενέργεια να προσφέρουμε ισχυρή αλληλεγγύη στο Ματτέο Σαλβίνι και το Έθνος του, για να σπάσει την προδοτική, ανήθικη και αντιευρωπαϊκή πίεση ενάντια στην κυρίαρχη κυβέρνηση της Ιταλίας. Η Ιταλία δεν θα υποταχτεί και αυτό θα είναι μια νίκη για τον κοινό μας σκοπό.
Η αγαπημένη μου Πατρίδα, το μεγάλο μας Έθνος, οι Έλληγες έχουμε μετατραπεί σε πειραματόζωα μιας τερατώδους και καταστροφικής πειραματικής πολιτικής.
Μόνο μετά από πόλεμο και παράδοση άνευ όρων ο λαός μας υπέφερε περισσότερο και τον λήστεψαν σε μεγαλύτερη κλίμακα.
Όχι μόνον αυτοί οι εχθροί της αληθινής Ευρώπης στις Βρυξέλλες έκλεψαν την εθνική μας κυριαρχία αλλά επίσης χρηματοδοτούν την καταστροφή των συνόρων και της κοινωνικής μας συνοχής, υποστηρίζοντας οικονομικά την παράνομη είσοδο και εγκατάσταση ορδών παρανόμων που σχεδόν το 85% από αυτούς δεν έρχονται από ζώνες πολέμου, δεν τους καταδιώκει κανείς και είναι σχεδόν όλοι νέοι και μουσουλμάνοι. Είναι μια οργανωμένη εισβολή.
Το Κίνημα μας μάχεται για μια νέα συμμαχία ανεξαρτήτων κρατών που θα αναστρέψει την πλημμυρίδα της παράνομης μετανάστευσης, θα καταστρέψει τα εγκληματικά δίκτυα των ΜΚΟ, που δρουν ως εγκληματικές οργανώσεις και στην πραγματικότητα είναι διακινητές που κερδοσκοπούν από τις γκανγκστερικές δραστηριότητες τους.
Πρέπει να απαγορεύσουμε όλες τις δράσεις τους, να κόψουμε τα χέρια του Σόρος μέσα στις κοινωνίες μας, αποκαλύπτοντας παράλληλα τους μπράβους του στα ΜΜΕ και στην πολιτική.
Θα ήταν επίσης πολύ αποτελεσματικό οι φορολογικές αρχές να ελέγξουν όλες τις οικονομικές δραστηριότητες των ΜΚΟ από τότε που η κάθε μία ιδρύθηκε, μέχρι και σήμερα και να ενεργηθούν τα δέοντα
Η ανθρωπιστική βοήθεια θα πρέπει να δίνεται μόνο μέσα από τις κυβερνήσεις, τις Ένοπλες Δυνάμεις, την Αστυνομία και γενικά μέσω των κρατικών οργάνων των ανεξαρτήτων κρατών και όχι από ιδιώτες ή νομική πρόσωπα με σκοτεινούς δεσμούς και δραστηριότητα.
Οι Πατριώτες κυβερνούν στην Ιταλία και συμμετέχουν στην Αυστριακή κυβέρνηση. Η Μαρίν Λεπέν πλέον προηγείται του Μακρόν στις δημοσκοπήσεις. Ο Βίλντερς είναι δυνατός. Ο Τόμιο Οκαμούρα είναι επίσης μια ανατέλλουσα δύναμη, ενώ ο καλός μας φίλος Γκέρολφ ΄Αννεμανς και το κόμμα του διπλασίασαν τις δυνάμεις τους μετά τις πρόσφατες εκλογές και η AfD καλπάζει προκαλώντας εκνευρισμό στο κατεστημένο. Και μην ξεχνάτε πως στην Ουάσινγκτον κυβερνάει ένας Πρόεδρος που αποκαλεί τον εαυτό του Εθνικιστή, και που έχει εξευτελίσει την “πολιτική ορθότητα” και την υστερική αριστερά και τους φιλελεύθερους
Η Πατριωτική Ευρώπη ανθίζει. Η Άνοιξη θα έρθει για τα Έθνη μας, καταπιεσμένα από τους ανακυκλωμένους αριστερούς, τους τραπεζίτες, τους εχθρούς των λαών μας, της ταυτότητας μας και της ευημερίας μας.
Θα επικρατήσουμε. Γιατί εμείς είμαστε οι αληθινοί Ευρωπαίοι, οι υπερασπιστές των αληθινών ευρωπαϊκών αξιών".