Παρασκευή, Νοεμβρίου 23

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΠΑΪΣΙΟΥ: ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ. ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ (3)


ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ! (2)
ΟΠΟΙΟΣ ΣΝΟΜΠΑΡΕΙ Ή ΛΟΙΔΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ, ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙ (ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ, ΟΧΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ) ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΠΡΟΤΙΜΑ, ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ! (NO PROBLEM GUYS! ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ!) Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε., ΠΟΥ (ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΟΙ
«ΞΥΠΝΙΟΙ» ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ!) ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ, ΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, ΠΟΥ
ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ ΤΟΥ! AΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ «ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΝ» (ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ TΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ) ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε.:
ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: «Λίγα είναι τα ψωμιά της ΕΟΚ …Δεν θα κρατήσει και πολλά χρόνια …Θα την διαλύσουν οι Άγγλοι και οι Αμερικάνοι, αυτοί είναι ένας λαός και συνεργάζονται …Σου λέει, τι γίνεται εδώ; Σηκώνει πάλι κεφάλι ο Χίτλερ; Έτσι θα την διαλύσουν …»
«Θα βγει ο Εθνικισμός στην επιφάνεια και τότε… Διαλύεται η Ευρώπη λόγω Γερμανίας!»
«Η ΕΟΚ είναι το κράτος του Ισραήλ…Λίγα είναι τα ψωμιά της …». «Δεν θα κάνουν χωριό στην ΕΟΚ , γιατί είναι έθνη με διαφορετικές παραδόσεις».
«Στην Ιταλία θα παρουσιασθεί ένας νέος Μουσολίνι, στη Γερμανία ένας νέος Χίτλερ και η ΕΟΚ (τώρα Ε.Ε.) θα διαλυθεί». H ΕΟΚ δεν έχει καμμία σχέση με την Αμερική. Η Αμερική μοιάζει μ’ έναν αργαλειό, που αφομοιώνει όλα τα κουρέλια, ενώ στην ΕΟΚ υπάρχουν αντιτιθέμενα και διαπλεκόμενα συμφέροντα. …
«Στην Αμερική πήγαν άνθρωποι από διάφορα μέρη. Κουβάλησε ο καθένας το κουρέλι του και έτσι έγινε εκεί μία κουρελού.Η Αμερική έγινε σαν τον αργαλειό που αφομοίωσε όλα τα κουρέλια.Στην ΕΟΚ, όμως, οι χώρες που μπαίνουν είναι έτοιμα χαλιά. Τα χαλιά, όσο και να τα ενώσεις, το ένα πάει από δω και το άλλο απ’ εκεί. Έτσι, μη φοβάστε για δυσμενείς συνέπειες από την ΕΟΚ. Δεν πρόκειται ποτέ οι χώρες της Ευρώπης να ενωθούν πλήρως, ώστε να μας βλάψουν».
«Είναι πολύ ζεστό ακόμη το αίμα… Είναι αδύνατο, και θα φανεί αυτό αργότερα, να υπάρξει ποτέ συνεργασία των Άγγλων, των Γάλλων, των Γερμανών, των Ιταλών, των Αυστριακών, κλπ. όταν υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που χάσανε στον Δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο τους πατεράδες και τους θείους τους. Είναι ποτέ δυνατόν να ονομάζει ο ένας τον άλλον «σύμμαχε» και να το εννοεί; Μή βλέπουμε τα πράγματα κοντόφθαλμα και μόνο χάριν της Οικονομίας. Θα βγει ο Εθνικισμός στην επιφάνεια και τότε… Διαλύεται η Ευρώπη λόγω Γερμανίας!»
ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ:
Όσο για την Ε.Ε., σας τα είπα πολλές φορές,
γρήγορα θα διαλυθεί, θα πάθει συμφορές.
Μαζί μ’ αυτήν θα διαλυθεί του μαμωνά το χρήμα.
Χαρτιά θα είναι τα ευρώ χωρίς καμιά αξία.
Όσο για τα κράτη της που έφτιαξαν αυτοκρατορία,
θα γκρεμιστούν από εκεί ψηλά, θα πάθουν πανωλεθρία.
Γιατί ήθελαν να διαλύσουν την ορθοδοξία,
και στόχος είναι η Ελλάδα μας που έχει τα πρωτεία.
Όμως δεν αντιλήφθηκαν πως την Ελλάδα όποιος πειράζει
μέσα στο μάτι του Θεού, βαθιά το χέρι βάζει.
ΚΑΙ Ω! ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑΣ
Αποκάλυψη: O Ντ. Τραμπ στέλνει τον Στ. Μπάνον στην Ελλάδα – Έρχεται το «Κίνημα» της πατριωτικής δεξιάς – Νέα δεδομένα στην ΕυρώπηΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΜΑΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ
ΜΑΣ, ΟΤΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΣΤΙΒ ΜΠΑΝΟΝ ΟΡΓΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΣΤΑ ΑΝΟΜΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΠ: ΕΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΥΡΩΣΚΕΠΤΙΚΙΣΤΩΝ, ΠΟΥ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΤΟΧΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ! ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΕΓΕΤΑΙ, ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ, ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ BREXIT!
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΚΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΡΕΕΙ ΑΦΘΟΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΩ; ΤΟΛΜΩ, ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΩ (ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΘΕΤΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΙΣΗ ΒΕΒΑΙΑ), ΟΤΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΡΑΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ, ΝΑ ΣΤΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΡΟΔΟΠΕΤΑΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΣΑΘΡΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΜΕ ΚΡΟΤΟ!
ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΩΣΤΕ, Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΤΕΝΤ ΜΑΛΟΧ ΕΙΧΕ ΣΟΚΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ, ΟΤΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ 18 ΜΗΝΕΣ ΖΩΗ. ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΟΙ ΗΠΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΘΕΤΙΚΑ ΕΝΑ TRADE DEAL ΜΕ ΤΗΝ Ε.Ε. ΑΠΑΝΤΗΣΕ:
«Όχι βέβαια αφού στο κοντινό μέλλον δεν θα υπάρχει Ευρωπαϊκή Ένωση όπως την ξέρουμε σήμερα. Trade deals ξεχωριστά με χώρες που σήμερα είναι μέλη μπορεί να γίνουν.»
ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ* ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ Ε.Ε. «ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΟΧΗΜΑ» ΕΝΩ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΜΕΪ «για την απελευθέρωση της Βρετανίας από την ΕΕ» ΛΕΓΟΝΤΑΣ, ΟΤΙ «Το BREXIT είναι ένα υπέροχο πράγμα.»!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΧΙΤΛΕΡ, ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΩ, ΝΑ ΕΙΚΑΣΩ, ΟΤΙ Ο ΝΕΟΣ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΣΑΛΒΙΝΙ; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΧΙΤΛΕΡ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑΣΕΙ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΜΕ ΧΙΤΛΕΡ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Η ΑΓΓΕΛΩ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ Δ’ ΡΑΪΧ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΣΑ!
ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ, ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ, ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ LIVE ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ, ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥΛΟΒΕΡ, ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ Ε.Ε.! ΙΔΩΜΕΝ!
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΦΩΝΕΣ, ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε. (ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩ) ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ «ΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑ» ΠΡΟΣΩΠΑ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ!), ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Π. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΠ. ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙ «ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΩ» ΓΙΟΥΝΚΕΡ, ΚΡΟΥΓΚΜΑΝ, ΣΤΙΓΚΛΙΤΣ (ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΚΡΙΤΟΙ ΤΙΜΕS! (ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!)
ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ‘ΨΩΜΙΑ’ ΤΗΣ ΕΟΚ…ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ / ΞΗΛΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ;
ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ, ΝΑ ΕΝΤΑΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ -ΕΦΟΣΟΝ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΣΑ-, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ ΑΦΟΥ «Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ»!
ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ, ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΕΜΑ ΤΗ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΝΤΠ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙ -ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ- ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ! ΑΛΛΩΣΤΕ, ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ, ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ Γ’ΠΠ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΤΙΠΑΛΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ, ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΣΑΤΑΝΑ (ΝΤΠ ΚΑΙ ΠΤΠ) ΘΑ ΑΛΛΗΛΟΕΞΟΝΤΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ! ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ!
ΤΕΛΟΣ, ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ, ΟΤΙ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ (κτίριο «Louise Weiss») ΤΟΥ ΕΥΡΩΚ(Υ)ΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ, ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΗΜΙΤΕΛΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑ ΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ! ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΕΤΣΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ «Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ» ΤΟΥ PIETER BRUEGHEL TOY ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΥ, ΓΕΓΟΝΟΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ, ΟΤΙ ΟΙ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΔΟΞΟΥΝ, ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥ ΝΕΒΡΩΔ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΘΕΛΕ, ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΨΗΦΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΟ! ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:
https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/183871_ktirio-tis-eyrovoylis-kai-o-pyrgos-tis-vavel-eikones
ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΠΕΤΥΧΕ ΟΙΚΤΡΑ! ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ; ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ; ΡΗΤΟΡΙΚΟ ΤΟ
ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ: ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ!
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ, ΟΤΙ ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ! ΤΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ Ε.Ε. ΠΛΕΟΝ ΠΝΕΕΙ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΟΜΩΣ Η ΝΤΠ ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ – ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ Ή ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ-, ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ – ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΡΑΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ!
ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΚΟΥΡΤΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΣΥΡΕΙ ΤΑ ΕΞ ΑΜΑΞΗΣ ΣΤΟ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟ ΤΩΡΑ, ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΕΓΗ ΣΤΟ ΑΡΤΙ ΕΚΔΙΩΧΘΕΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΓΓΡΟ ΗΓΕΤΗ ΒΙΚΤΟΡ ΟΡΜΠΑΝ ΙΔΡΥΜΑ ΣΟΡΟΣ! ΕΛΑ ΒΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ!!!
Συναγερμός! – Ύπουλο σχέδιο από τον Σόρος – Επιχείρηση «Δούρειος Ίππος» – Προσπαθεί να διχάσει τα πατριωτικά κινήματα στην Ευρώπη
ΠΟΛΛΑ ΕΧΟΥΝ, ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ! ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Ή ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΜΑ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΔΙΑΚΑΩΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ:
ΦΑΤΕ ΧΩΜΑ ΡΕΕΕΕ!!
https://www.pronews.gr/sites/default/files/styles/full/public/article/2014/05/26/pyrgos-babel-eurokoinovoulio.jpg?itok=iSjCkeCM
* ΚΡΑΤΑΩ ΤΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΦΑΝΩΣ ΤΗ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΓΙΠ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ! ΛΕΤΕ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΡΑΜΠ ΚΑΜΙΑ ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΑ; ΕΛΛΗΝΑΣ (ΚΑΙ ΔΗ ΚΥΠΡΙΟΣ) ΓΑΡ!
https://xeroteana.com/kypraios-trump/

 triklopodia.gr