Τετάρτη, Νοεμβρίου 14

ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ : «ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ»



Αληθεια εχουν καταλαβει πως οσο λυσσανε να μας παραμυθιασουν κ να μας εξαφανισουν μας κανουν πιο δυνατους?
Δε θα χωρισετε τους Ελληνες. Το αντιθετο θα γινει και θα σας γυρισει μπουμερανγκ ολη η φαση…
Θα’ρθει η σειρα μας να πουμε»ηταν δικαιο κι εγινε πραξη»…!!
Οσο κι αν προσπαθειτε να στρεψετε αλλου την προσοχη μας με τον συνεχη αποπροσανατολισμο των
ΜΜΕ ,
οσο κι αν νομιζετε οτι εχουμε μνημη χρυσοψαρου, δε ξεχναμε ουτε το»λεφτα υπαρχουν», τους νεκρους της Marfin, ουτε το «μαζι τα φαγαμε», ουτε το σοου της Αμφιπολης και μετα σιγη ιχθυος..(γιατι θα σηκωθει ο Μεγαλεξανδρος και θα τους παρει ολους σβαρνα…) Δεν ξεχναμε την βιαιη φτωχοποιηση, τις λιποθυμιες των παιδιων στα σχολεια,τις καθημερινες αυτοκτονιες,την καταντια των νοσοκομειων, το ξεπουλημα της πατριδας και των «τζιβαιρικων» της…Τις στρατιες των λαθραιων που εισβαλουν στη χωρα μας με στοχο την αλλοιωση του πληθυσμου της.
Δε ξεχναμε τον μαρτυρικο θανατο εκατο και πλεον ψυχων στο Ματι στις 23 Ιουλιου, που ζητουν απονομη δικαιοσυνης για να αναπαυθουν! Δεν ξεχναμε τη συμφωνια-παρωδια των Πρεσπων, ουτε τα ογκωδη συλλαλητηρια για την κατακραυγη και ακυρωση αυτης. Γιατι η Μακεδονια ειναι μια και ειναι Ελληνικη!!!
Δεν ξεχναμε τους ηρωες αεροπορους μας και τους πατριωτες στην Β.Ηπειρο που εδωσαν τη ζωη τους για την Ελλαδα!!
Και τελος δεν ξεχναμε την «ανιερη»συμφωνια- συμμαχια , εκκλησιας-πολιτειας.
Μαλλον εσεις ξεχνατε πως εδω και 2000 και πλεον χρονια , η καρδια και η ψυχη της Ελλαδας ειναι η Ορθοδοξια! Θρησκεια και πατριδα δυο εννοιες συνυφασμενες και αρρηκτα δεμενες!!
Στην ψυχη του Ελληνα ειναι ο Χριστος κι οσο κι αν προσπαθειτε να τον εξοστρακισετε αυτο που θα καταφερετε ….. δεν θα το πιστευετε ουτε εσεις οι ιδιοι…
Θα σας απαντησουμε τοτε στην απορια σας «ηταν δικαιο κι εγινε πραξη»…!!!
ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ
 www.triklopodia.gr