Τρίτη, Μαΐου 14

Eίναι ίδιοι, μαυρίστε τους!

Απο τον Βασιλη Μπονιο--Μπορείς να ψηφίσεις Δημιουργία Ξανά
Επειδή τόσο ο Τσίπρας, όσο και ο Μητσοτάκης είναι εξίσου υπερασπιστές του πελατειακού κράτους. Επειδή απλά ο χυδαίος κομματικός στρατός των Συριζαίων θα αντικατασταθεί από το χυδαίο κομματικό στρατό των Νεοδημοκρατών. Επειδή τόσο  Σύριζα, όσο και η Νέα Δημοκρατία εκφράζουν το παλαιό, τη συντήρηση, τον κρατικοδίαιτο καπιταλισμό, επειδή να είστε βέβαιοι ότι τόσο ο Σύριζα όσο και η Νέα Δημοκρατία στήνουν νέα ΚΕΕΛΠΝΟ, νέες απευθείας αναθέσεις, νέες μίζες στα εξοπλιστικά, νέους διορισμούς στο δημόσιο-τέρας. Μαυρίστε τους.
Aπό τον Βασίλη Μπόνιο

Το μόνο που θα αλλάξει εάν εκλεγεί ο Μητσοτάκης είναι να βολευτεί ο στρατός από τους εκδότες και τους δημοσιογράφους που τον στηρίζουν.
Στη  θέση της Κατερίνας Ακριβοπούλου θα έλθουν τα νεοδημοκρατικά ταγάρια που δεκαετίες τώρα τα κονομούσαν από την ΕΡΤ, τα Γραφεία Τύπου, την Γενική Γραμματεία Τύπου και πάει λέγοντας. Οι περισσότεροι από δαύτους έχουν βρει καταφύγιο για την ώρα στον Αλαφούζο και στον Ομιλο του Μαρινάκη. Ετοιμάζονται όμως να πλακώσουν σαν τις ακρίδες στα δημόσια πόστα με το που πάρουν την κυβέρνηση. Η Ελλάδα από τους κατσιαπλιάδες Συριζαίους θα περάσει στους κατσιαπλιάδες νεοδημοκράτες. Το πιο οδυνηρό είναι ότι τόσα χρόνια ο Μητσοτάκης δεν κατάφερε να αναδείξει ούτε ένα νέο αξιόλογο στέλεχος εάν εξαιρέσει κανείς τον Κυρανάκη.
Ετοιμάζει λέει τον Σταικούρα για υπουργό Οικονομικών που είναι πόστο κλειδί. Αυτό διδάχθηκε ο Μητσοτάκης όλα αυτά τα πέτρινα χρόνια της ΝΔ στην αντιπολίτευση; Οτι πρέπει να επιστρέψει με τον Σταικούρα, τον Βρούτση και τον Κικίλια;
Αυτό το μάθημα πήρε;
Είναι πράγματι επώδυνο για τη χώρα να μην διαθέτει πειστική λύση. Αλλά είναι επίσης και καθρέφτης του πεπετζή Ελληνα λαού όλο αυτό. Το γεγονός ότι ο Σύριζα έχει πολλές πιθανότητες να κερδίσει εκ νέου τις εκλογές έχει τη  εξήγησή του: Oι καφενόβιοι Ελληνες βλέπουν στα πρόσωπα του Τσίπρα και του σπερματεγχύτη Μπαλαούρα τον εαυτό τους. Από την άλλη ο Μητσοτάκης δεν έχει συνταγή, δεν λέει τίποτε το παληκάρι παρά μόνο κάντε με πρωθυπουργό. Ο Μητσοτάκης έρχεται να υπερασπισθεί το χυδαίο πελατειακό κράτος, μια δουλειά που κάνει μία χαρά ο Σύριζα οπότε γιατί να τον ψηφίσουν οι Ελληνες;
Γράφαμε σχετικά>
Κινδυνεύει με στραπάτσο ο Θεοδωρικάκος; Είναι ο Τάκης που κερδάει στη θεωρία, 4,5 χρόνια τώρα, αλλά καθώς πλησιάζει η στιγμή του αγώνα έχουμε επώδυνες ανατροπές στο σκηνικό. Οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις δείχνουν τον Τσίπρα να έχει μειώσει τη διαφορά στις 5 μονάδες-η MRB μάλιστα δείχνει τον Σύριζα στο 30%!
Πέρα από το γεγονός ότι ποτέ δεν ήταν τεράστιες οι διαφορές ανάμεσα στα δύο κόμματα (εξηγούμε εδώ το γιατί) το δίδυμο Μητσοτάκη-Τάκη έκανε ολέθριες επιλογές στρατηγικής αλλά και ουσίας.
Ποιες είναι αυτές:
Πρώτον>Ο Μητσοτάκης μήνες τώρα δηλώνει ότι δεν θ΄απολύσει δημοσίους υπαλλήλους! Με αυτό το τρόπο καταστρέφει όλο το φιλελεύθερο αφήγημα άσε που δείχνει να προστατεύει κι αυτός με τη σειρά του (από εδώ πήγαν κι άλλοι) το πελατειακό κράτος. Αρα πάπαλα! Γιατί να τον ψηφίσουν οι νέοι που ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν τη χώρα όταν ακούνε έναν υποτίθεται φιλελεύθερο πολιτικό να στηρίζει το πελατειακό κράτος;

Δεύτερον>Το ίδιο πρόσωπο έδειξε ο Μητσοτάκης και με τους ταξιτζήδες. Πήρε το μέρος τους και άδειασε την Uber. Πολύ φιλελεύθερο αυτό, ε;
Τρίτον>Εμφανίστηκε να στηρίζει το βαθύ νοσηρό κράτος των συνδικαλιστών και υπαλλήλων της ΕΡΤ σε συναντήσεις που είχε μαζί τους! Ο φιλελεύθερος Μητσοτάκης στο πλευρό των Καλφαγιάννηδων!

Τέταρτον>Χρειάστηκε να αισθανθεί την καυτή ανάσα του Τσίπρα για να πει ότι θα μειωθεί ο φολολογικός συντελεστής των επιχειρήσεων στο 20% και αυτό μέσα σε δύο χρόνια αντί να πει ότι από το 2019 με το που θα κερδίσω τις εκλογές ο Φ/Σ θα πάει στο 15% και ο φόρος στα μερίσματα στο 10%.
Πέμπτον>Εξαιτίας της αντιπαλότητας Μαρινάκη με τον Μελισσανίδη άρχισε να επιτίθεται αδικαιολόγητα στην επένδυση του ΟΠΑΠ στο Ιππόδρομο (δεν θέλει επενδύσεις ο Μητσοτάκης;) δείχνοντας ότι κι αυτός σαν πρωθυπουργός θα είναι πεκινουά της διαπλοκής-όπως και ο σημερινός και οι προηγούμενοι.
Εκτον>Το επιτελείο που προβάλλει προς τα έξω είναι φθαρμένο και παλιοκαιρισμένο. Ακόμη και οι φιλελέδες δεν αισθάνονται άνετα στην ιδέα ότι τον Τσακαλώτο θα αντικαστήσει ο Σταικούρας ο οποίος δοκιμάσθηκε και απέτυχε. Επίσης στους κρίσιμους τομείς Εξωτερικών και Αμυνας δεν έχουμε δει πρόσωπα που να εμπνέουν εμπιστοσύνη.
Εβδομον>Ολα αυτά τα χρόνια ανέχθηκε τους καραμανλικούς που τον υπονομεύουν αντί να δείξει σιδηρά πυγμή όπως ταιριάζει σε πολιτικό-ηγέτη και να τους διαγράψει. Ετσι φτάσαμε στο σημείο καμμιά 15αρια καραμανλικοί να κατεβαίνουν είτε για δήμαρχοι είτε να εμφανίζονται με δικά τους κόμματα.

Τι θέλουμε να πούμε με όλα αυτά; Οτι αντί ο Μητσοτάκης να είναι ένας πράγματι φιλελεύθερος μεταρρυθμιστής πολιτικός εμφανίζεται να στηρίζει το πελατειακό κράτος και ότι πιο σκοτεινό κουβαλάει αυτό-όπως για παράδειγμα η ΕΡΤ και οι συνδικαλιστές της, οι ταξιτζήδες και πάει λέγοντας. Και το κυριότερο: Eμφανίζεται άτολμος και δειλός για τις τεκτονικές μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη το κράτος. Επίσης σαν άτολμος και δειλός δεν έχει καμμία τύχη απέναντι στον Τσίπρα…
Eάν η ΝΔ χάσει τις εκλογές θα είναι εφιαλτικό για ένα ολόκληρο συστηματάκι που περιμένει να πάρει τη θέση των σημερινών κορακιών της εξουσίας…
Ο ίδιος ο Μαρινάκης θα δέσει το άψυχο κορμί του Μητσοτάκη σ΄ένα τρίκυκλο και θα το περιφέρει στα σοκάκια του Πειραιά…
Επειδή λοιπόν ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης είναι ίδιοι-μαυρίστε τους. Επιλέξτε ένα άλλο κόμμα, όπως για παράδειγμα τη Δημιουργία Ξανά του Θάνου Τζήμερου που 4,5 χρόνια τώρα αγωνίζεται απέναντι σε Θεούς και Δαίμονες-κόντρα στη χυδαιότητα του Σύριζα αλλά και στον κομματικό στρατό του Μητσοτάκη.
Οπως γράφει και η Μαρία Παπαδοπούλου στο facebook>
Υπάρχει ένα κόμμα στην ελληνική πολιτική σκηνή που δεν ζητιανεύει την ψήφο του πολίτη.
Υπάρχει ένα κόμμα που απαρτίζεται από ανθρώπους που έχουν καταξιωθεί στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό για τις γνώσεις τους, τη δουλειά τους, το ήθος τους.



Υπάρχει ένα κόμμα που δεν διαπλέκεται ούτε με μεγαλοπαράγοντες ούτε με μικροσυμφέροντα.
Υπάρχει ένα κόμμα όπου όλοι όσοι συμμετέχουν προσφέρουν εθελοντικά χρόνο, κόπο και χρήματα.
Υπάρχει ναι, αυτό το κόμμα που δεν υπόσχεται παροχές ούτε επιδόματα.

Ψάξτε το. Δείτε ποιοί είμαστε.
Ελάτε να μας γνωρίσετε από κοντά.
Διαβάστε τα βιογραφικά των υποψήφιων Ευρωβουλευτών της “Δημιουργίας, Ξανά!” όλων αυτών που αποφάσισαν να σταθούν ο ένας δίπλα στον άλλο και όλοι δίπλα στο Θάνο Τζήμερο, παρακινούμενοι από το ίδιο όραμα.
Το χτίσιμο μίας νέας, ευημερούσας, όμορφης Ελλάδας, ονειρεμένο τόπο προορισμού, μέσα σε μία δυνατή, σταθερή, μοντέρνα, φωτεινή Ευρώπη.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ: ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ

Η ευρωπαϊκή προοπτική και η συμμετοχή στους θεσμούς που θα τη διαμορφώσουν είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα για να αντιμετωπίζεται με επικοινωνιακά κριτήρια. Η Ευρωπαϊκή Ένωση μοιάζει σαν να “κόλλησε” σε ένα τέλμα γραφειοκρατίας, υποκριτικής πολιτικής ορθότητας και ελλείμματος ηγεσίας. Όμως η Ευρώπη είναι το σπίτι μας. Την Ευρώπη του μέλλοντός μας εμείς θα τη διαμορφώσουμε συμμετέχοντας στους θεσμούς της.
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ επέλεξε ως υποψηφίους της ανθρώπους με γνώσεις, ικανότητες και διεθνή κουλτούρα, για να δουλέψουν στον πυρήνα του “σχεδιαστηρίου” της νέας Ευρώπης. Μπορεί να μην είναι γνωστοί στο πανελλήνιο λόγω των καλλιτεχνικών ή αθλητικών τους επιδόσεων, είναι όμως γνωστοί διεθνώς στον επαγγελματικό τους τομέα ως στελέχη υψηλών προδιαγραφών και ανάλογου κύρους. Ο πρόεδρος, Θάνος Τζήμερος, μολονότι θα ηγηθεί της προεκλογικής προσπάθειας, δεν θα είναι ο ίδιος υποψήφιος για την Ευρωβουλή, καθώς θέλει τη μάχη για τον εκσυγχρονισμό της χώρας να συνεχίσει να την δίνει “εντός έδρας”.
Οι υποψήφιοι είναι οι εξής:
ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΙΩΝΑΣ)
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ( PDF)
ΑΝΤΙΜΗΣΙΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ( PDF )
ΑΧΛΙΟΠΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ( PDF)
ΒΑΛΑΣΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ( PDF)
ΒΑΤΙΚΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ( PDF)
ΓΕΩΡΓΟΥΔΗΣ ΔΙΑΝΕΛΟΣ
ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Η.Υ. ( PDF )
ΓΚΙΟΥΡΤΖΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ( PDF )
ΓΥΑΛΙΣΤΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ( PDF )
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΕΤΡΟΣ
ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ( PDF )
ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΙΑΤΡΟΣ ( PDF)
ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ( PDF)
ΚΑΡΑΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΙΑΤΡΟΣ ( PDF)
ΚΑΡΩΝΗ ΜΑΡΙΛΥΝ
ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ( PDF)
ΚΩΝΣΤΑΣ ΗΛΙΑΣ
ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ( PDF )
ΛΟΣΤΡΟΜΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ( PDF )
ΜΟΛΔΟΒΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ( PDF)
ΜΠΕΖΙΡΤΖΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ( PDF )
ΠΑΝΤΑΖΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (ΑΝΤΖΕΛΑ)
ΕΜΠΟΡΟΣ ( PDF)
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ( PDF)
ΠΛΙΑΤΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ( PDF)
ΡΕΤΣΙΝΑΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ( PDF)
ΣΑΚΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ( PDF)
ΣΑΡΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ( PDF )
ΣΟΛΑΚΙΑΝ ΜΑΡΙ-ΛΟΥΙΖ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ( PDF)
ΤΑΝΤΣΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
ΝΟΜΙΚΟΣ ( PDF )
ΤΣΑΝΤΟΥΛΗ ΗΛΕΚΤΡΑ
ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ( PDF)
ΤΣΙΚΑΝΔΥΛΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΡΙΑ ( PDF)
ΤΣΙΜΠΕΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ( PDF)
ΤΣΟΧΑΝΤΑΡΗ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ
ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ( PDF )
ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΑΛΥΠΙΟΣ
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ( PDF )
Εκλογές για την Περιφέρεια Αττικής



ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΙΩΝΑΣ)
ΑΝΔΡΙΩΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ
ΑΝΤΙΜΗΣΙΑΡΗ ΠΑΥΛΙΝΑ
ΑΝΤΙΜΗΣΙΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΣΑΡΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΑΣΠΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
ΑΧΛΙΟΠΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΒΑΤΙΚΙΩΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΒΑΤΙΚΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΒΕΝΙΕΡΑΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΓΚΙΟΞΑΡΗ ΒΑΡΒΑΡΑ
ΓΚΙΟΥΡΤΖΙΔΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ
ΓΚΙΟΥΡΤΖΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΓΥΑΛΙΣΤΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ
ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΔΟΥΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΕΓΓΕΛΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ
ΖΩΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
ΙΑΤΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΑΚΑΡΩΝΗΣ ΛΟΥΚΑΣ
ΚΑΡΑΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΚΑΡΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΑΡΑΜΑΝΙΩΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΑΡΩΝΗ ΜΑΡΙΛΥΝ
ΚΑΤΟΥΦΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΚΑΤΣΟΥΡΙΔΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ
ΚΙΤΣΙΝΕΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΚΟΣΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΚΟΥΛΑΡΜΑΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΚΟΥΛΟΥΜΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΟΥΝΕΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΟΥΡΙΔΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΟΥΦΟΚΩΤΣΙΟΣ ΜΑΛΑΜΑΣ
ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΚΤΕΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΩΛΕΤΤΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΚΩΣΤΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΛΑΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΛΑΜΠΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
ΛΑΜΠΡΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΛΕΤΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΛΙΑΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΛΟΥΝΤΡΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΜΑΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΙΤΜΑΝ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΥ ΖΩΗ
ΜΠΑΚΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΠΑΦΑΛΟΥΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΜΠΙΚΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΜΠΙΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΜΠΟΥΓΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΜΠΟΥΣΜΠΟΥΚΕΑ ΜΑΡΙΑ
ΝΟΜΙΚΟΥ ΜΑΡΙΓΩ-ΑΛΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΓΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ
ΠΑΓΩΝΗ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ (ΗΡΑ)
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΝΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΑΝΤΑΖΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (ΑΝΤΖΕΛΑ)
ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΗΛΙΑΣ
ΠΑΠΠΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΠΕΤΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΠΟΝΗΡΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΡΑΓΤΖΗ ΝΙΚΗ
ΡΕΤΣΙΝΑΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ
ΡΗΓΑΝΕΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΣΑΓΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΣΑΡΑΝΤΟΓΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΣΑΡΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΣΕΠΥΡΙΩΤΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΣΙΣΜΑΝΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΣΚΟΥΡΤΑΝΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΣΟΛΑΚΙΑΝ ΜΑΡΙ-ΛΟΥΙΖ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΣΤΑΘΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
ΣΤΑΣΙΝΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΣΩΡΡΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΤΑΜΒΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΤΖΑΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΤΡΥΠΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΤΣΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΤΣΕΛΕΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΤΣΟΧΑΝΤΑΡΗ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ
ΦΛΩΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΧΑΪΜΑΝΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΧΑΛΕΥΤΗΡΑ ΑΣΗΜΩ
ΧΑΡΒΑΛΙΑ ΑΡΧΟΝΤΩ
ΧΑΤΖΗΕΛΕΝΗΣ ΑΓΑΠΗΤΟΣ
ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΑΛΥΠΙΟΣ
ΧΑΤΖΙΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΧΡΥΣΙΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΨΑΡΑΔΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
https://kourdistoportocali.com