Σαμαράς: Να βγάλετε πρώτο σε σταυρούς τον Άδωνι---Για να βάλει εισιτήριο 5ευρω σε Δημόσια Νοσοκομεία και 25ευρω σαν επίσκεψη στο ΕΣΥ;; Για τόσο μαλάκες έχει τους Έλληνες ο Σαμαρωμένος;;;

Στην κεντρική προεκλογική ομιλία του αντιπροέδρου της ΝΔ στο Μαρούσι, Άδωνι Γεωργιάδη βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
«Ο Άδωνις Γεωργιάδης αξίζει να είναι πρώτος σε σταυρούς γιατί είναι παλικάρι»
, δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε χαιρετισμό του στην κεντρική προεκλογική ομιλία του αντιπροέδρου της ΝΔ στο Μαρούσι, το απόγευμα της Τετάρτης.
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseisΣαμαράς για Άδωνι Γεωργιάδη: Να βγει πρώτος σε σταυρούς γιατί είναι παλικάρι!
Εκτός από τον κύριο Σαμαρά, παρόντα ήταν πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και πλήθος κόσμου, ενώ ξεχωριστή ήταν η παρουσία των δεκάδων εθελοντών που βοηθούν τον Άδωνι Γεωργιάδη στην εκστρατεία του, με πρώτη την σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου. Χαιρετισμό απηύθυνε επίσης ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ενώ παρών ήταν και ο νέος δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου.