Πέμπτη, Ιουλίου 4

Τραγωδία στην Αμαλιάδα: Ενας 50χρονος πέθανε πηγαίνοντας στην κηδεία του πατέρα του!

amalias
Μια απίστευτη τραγωδία βρήκε οικογένεια στην Αμαλιάδα, καθώς σε ένα 24ωρο πέθαναν πατέρας και γιος!
Αρχικά, ο 80χρονος πατέρας απεβίωσε και ο 50χρονος γιος του που ζούσε στην Χαλκιδική, πήγαινε στην ιδιαίτερη πατρίδα του για την κηδεία, που σύμφωνα με το patrisnews, είχε προγραμματιστεί για χθες, Τετάρτη Αρχικά, ο 50χρονος ξεκίνησε με κατεύθυνση την Αθήνα, παίρνοντας το λεωφορείο.
Στην διαδρομή ένοιωσε αδιαθεσία και πήγε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Εκεί, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, είδαν ότι είχε ανέβει η πίεσή του, αλλά συνέχισε το ταξίδι του για να παραστεί στην κηδεία του πατέρα του.
Στην Αθήνα να τον έβρισκε ένας φίλος του, που θα τον πήγαινε οδικώς στην Αμαλιάδα. Ο 50χρονος φέρεται να έκανε στάση σε ταβέρνα στον Κολωνό για να φάει κάτι, αλλά εκεί άφησε την τελευταία του πνοή. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Η Παμμακάριστος», αλλά εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Εκτιμάται πως αρχικά υπέστη βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο και στη συνεχεία ανακοπή καρδιάς.
Ανέβαλαν τη κηδεία του πατέρα
Η είδηση μόλις έγινε γνωστή στην οικογένεια, το σοκ ήταν τεράστιο. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως ήταν αλήθεια αυτό, καθώς ετοιμαζόντουσαν να πουν αντίο στον πατέρα τους και ξαφνικά έχασαν και τον αδερφό τους (ο 50χρονος έχει άλλα δύο αδέρφια). Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, αποφάσισαν να αναβάλουν την κηδεία του 80χρονου πατέρα τους και θα κηδέψουν μαζί πατέρα και γιο, αφού πρώτα βγει το πόρισμα του ιατροδικαστή, για τον 50χρονο άνδρα.