Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 27

Ρούλα μου δεν γίνεσαι 20αρα ξανά: Aπό το πολύ photoshop στράβωσε την πρύμνη πλοίου (ΦΩΤΟ)

1
Η πρώην παίκτρια ταυ θρυλικού ριάλιτι του ΑΝΤ1 «The wall» πόζαρε στο διαδίκτυο πιο αδύνατη από ποτέ, με μέση δαχτυλίδι, αλλά από το πολύ photoshop στράβωσε την πρύμνη πλοίου στον Πειραιά!
Παρατηρώντας τη φωτογραφία της Ρούλας Βροχοπούλου στο Facebook, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η 68χρονη πρώην αεροσυνοδός της Ολυμπιακής Αεροπορίας το παράκανε με τα φίλτρα,
σε σημείο να εξαφανίσει ολόκληρο κομμάτι από τη λευκή «μάσκα» του καραβιού. Κι όχι μόνο αυτό…
Η εφαρμογή «άρπαξε» και το αριστερό πόδι της, αδυνατίζοντας το αισθητά, ενώ το πλούσιο μπούστο «άπλωσε» αφύσικα, σε σημείο ώστε να συναγωνίζεται την Τζέσικα Ράμπιτ!
Με μόνο μία πόζα η Ρούλα κατάφερε να ξεπεράσει σε… τόλμη την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία στο παρελθόν «λύγισε» κολόνα σπιτιού με τα φίλτρα που χρησιμοποίησε!
«Έτσι ήμουν πριν από μία εβδομάδα. Ποιο λοιπόν είναι το πρόβλημα σας; Και ,η ηλικία μου σήμερα είναι 68 ετών. Δεν σας κάνω την ωραία τώρα, αλλά υπήρξα καλλονή στα νιάτα μου», σχολίασε η ίδια με ύφος και περηφάνια τόσο για τη fake κορμοστασιά όσο και για την ηλικία της.
Η νεανίζουσα συνταξιούχος του πάλαι ποτέ εθνικού αερομεταφορέα μας, η οποία απασχόλησε στο παρελθόν την κοινή γνώμη με τον έρωτα, τον γάμο και το διαζύγιο της από τον κατά 25 χρόνια μικρότερο της σε ηλικία Αλβανό Φραν, επέστρεψε πριν από λίγες ήμερες στα social media, δημοσιεύοντας καθημερινά φωτογραφίες της από το παρόν και το παρελθόν της.