Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 27

Στέφανος Τσιτσιπάς: Βόλτα στη Βουλιαγμένη με γοητευτική συνοδό! [pics]

Στέφανος Τσιτσιπάς: Βόλτα στη Βουλιαγμένη με γοητευτική συνοδό! [pics] | tlife.gr

Έπειτα από αρκετούς μήνες αγώνων και παγκόσμιων διακρίσεων μακριά από τη χώρα μας, ο διεθνής μας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς ήρθε πριν από λίγες ημέρες στην Αθήνα. Ο Στέφανος συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο τένις ανδρών σε επίπεδο εθνικών ομάδων που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Τατοΐου και η δική του συμμετοχή και συνεισφορά ήταν πολύτιμη, φέρνοντας τελικά τη χώρα μας στην τρίτη θέση.

Ωστόσο, λίγο πριν αναχωρήσει για τη Γενεύη, όπου θα πάρει μέρος σε νέους αγώνες, έκανε μια μικρή βόλτα στη Βουλιαγμένη, μαζί με τον αδερφό του Πέτρο, ο οποίος επίσης είναι τενίστας και συμμετείχε στους αγώνες. Οι δυο τους κάθισαν σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής και έφαγαν, ενώ λίγο αργότερα προστέθηκε στην παρέα τους μια αγνώστων στοιχείων νεαρή ξανθιά κοπέλα, με την οποία μάλιστα ο Στέφανος έκανε στη συνέχεια και μια μικρή βόλτα στην παραλία.
Εκείνη, μάλιστα, είχε μια ιδιαίτερη και ασυνήθιστη οικειότητα με τον τενίστα, που φάνηκε τόσο με τις χειρονομίες απέναντί του όσο και με τις χαριτωμένες κινήσεις της όταν κάποια στιγμή χρειάστηκε να του διορθώσει το λαστιχάκι που είχε στα μαλλιά του.
Η φύση της σχέσης του παραμένει άγνωστη μέχρι στιγμής, ωστόσο, αν ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ερωτευμένος και αυτή είναι η νέα του σύντροφος, το σίγουρο είναι πώς θα το δείξει ο χρόνος.
Δες τις φωτογραφίες:









Φωτογραφίες: NDP.tlife.gr