Κρεμάστηκε λίγο πριν πάει με τους γονείς του στην τελετή αποφοίτησής του, δεν μπορούσε να τους πει ότι δεν πήρε πτυχίο


Κρεμάστηκε λίγο πριν πάει με τους γονείς του στην τελετή αποφοίτησής του, δεν μπορούσε να τους πει ότι δεν πήρε πτυχίο

O 23χρονος το θεώρησε μεγάλη αποτυχία. 
Ένας φοιτητής κρεμάστηκε την ημέρα της αποφοίτησής του επειδή δεν κατάφερε να πάρει πτυχίο.
Ο Nicholas Turner, 23 ετών, επέστρεψε στο πατρικό του στο Tunbridge Wells του Kent, λίγο πριν το καλοκαίρι φέτος, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο του Southampton.
Ωστόσο, ενώ είχε αποτύχει στις εξετάσεις και δεν πήρε πτυχίο, είπε ψέματα στους γονείς του.

Έτσι στις 23 Ιουλίου, την ημέρα της τελετής αποφοίτησης του πανεπιστημίου, την οποία οι γονείς του ετοιμάζονταν να παρακολουθήσουν μαζί του, κρεμάστηκε.
Σύμφωνα με τις αρχές το σώμα του εντοπίστηκε από έναν γείτονα να κρέμεται έξω από ένα παράθυρο του σπιτιού των γονιών του.
Στη συνέχεια ειδοποίησαν τους γονείς του λίγο μετά τις 7πμ. Στο δικαστήριο αναφέρθηκε πως ο νεαρός δείπνησε με την οικογένειά του το βράδυ πριν αυτοκτονήσει και δεν φαινόταν να τον απασχολεί κάτι, ενώ ήταν ευδιάθετος.
Ο πατέρας του, Geoff Turner δήλωσε στην έρευνα ότι διαπίστωσε πως ο γιος του απέτυχε να πάρει το πτυχίο του μετά το θάνατό του, προσθέτοντας: «Είχε αναλάβει μια αρκετά προκλητική πορεία στην εκπαίδευσή του, αλλά είχε πάντοτε καλά αποτελέσματα».
Περιέγραψε τον γιο του ως κοινωνικό. Μετά την επιστροφή στο σπίτι, ο Νίκολας εργάστηκε σε μια καφετέρια, ενώ ήταν και παίκτης του χόκεϊ.
Η νεκροψία δεν έδειξε να είχε πιει αλκοόλ ή να είχε πάρει ουσίες.
Ο ιατροδικαστής Geoffrey Smith είπε: «Ο Νίκολας ήταν ένας νεαρός άνδρας στο κατώφλι της ζωής του. Είχε τελειώσει το πανεπιστήμιο, με πτυχίο ή όχι, φαίνεται ότι είχε διατηρήσει τις αρχές του από την οικογένειά του». Gazzetta.gr