«Σεισμός» στην υψηλή κοινωνία! Στο σφυρί πολυτελείς κατοικίες, οικόπεδα-φιλέτα, ξενοδοχεία, εκδοτικές επιχειρήσεις, ακόμη και ολόκληρα νησιά μεγαλοεπιχειρηματιών και επωνύμων!

1
Εκατοντάδες εκποιήσεις ακινήτων που ανήκουν σε πάλαι ποτέ κολοσσούς του επιχειρείν, της ναυτιλίας, αλλά και επωνύμων έχουν προγραμματισθεί μέχρι τον Οκτώβριο του 2020

Αμύθητες περιουσίες που δημιουργήθηκαν στα χρόνια της…
ευμάρειας από αλλοτινούς ισχυρούς επιχειρηματίες βγαίνουν στο σφυρί του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού.
Πολυτελείς κατοικίες σε δημοφιλή προάστια, οικόπεδα-φιλέτα, εμπορικά σήματα, ξενοδοχεία, εκδοτικές επιχειρήσεις, αλλά ακόμη και νησιά βγαίνουν σε πλειστηριασμό τη φετινή σεζόν, με τη λίστα της ηλεκτρονικής πλατφόρμας να «βουλιάζει», καθώς μέχρι τον Οκτώβριο του 2020 έχουν προγραμματιστεί 112 πλειστηριασμοί ακινήτων με τιμές εκκίνησης άνω του 1.000.000 ευρώ, ενώ 164 πλειστηριασμοί έχουν ήδη προγραμματιστεί για ακίνητα αξίας 500.000-1.000.000 ευρώ.
Επιχειρηματίες και πρόσωπα που κάποτε φιλοξενούνταν στις κοσμικές σελίδες των περιοδικών αδυνατούν πλέον να πληρώσουν τις δόσεις στεγαστικών δανείων, αλλά και να κλείσουν τους ανοιχτούς λογαριασμούς που άφησε η μεγάλη οικονομική ύφεση της χώρας.
Ξενοδοχεία φλερτάρουν με το λουκέτο, ενώ στην πρώτη γραμμή των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών βρίσκονται οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.
Πηγή: ethnos.gr
 .makeleio.gr