Σάββατο, Απριλίου 18

Γ. Τράγκας: Καλή Ανάσταση με τους ‘ιπτάμενους κατασκόπους’ του Χαρδαλιά – Τα ευτράπελα της καραντίνας


crashonline.gr
Συμμορφωθείτε με τα μέτρα της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Μην πάτε να κάνετε Ανάσταση. Η ελληνική αστυνομία, σύμφωνα με όσα διαβάζω στο διαδίκτυο, θα έχει πάνω από τους ναούς ιπτάμενους κατασκόπους. Θα πετάνε drones. Τα πρόσωπά σας θα καταγράφονται, τα ονόματά σας θα ανιχνεύονται αυτόματα στο data προσωπικών δεδομένων και όλες οι λαμπάδες θα σβήνουν ως δια μαγείας. Μην αποπειραθείτε να μεταφέρετε το Άγιο Φως στα σπίτια σας.
Σκεφτείτε, όσα μας είπε το ξωτικό με τα γυαλιά, για μια άλλη μορφή ζωής, ασκητική, ενάρετη, όπως εκείνη στο Άγιον Όρος. Μη μεταφέρετε αρνιά και σούβλες στα πορτ μπαγκαζ των αυτοκινήτων. Ειδικοί σκύλοι της αστυνομίας, που καμία σχέση δεν έχουν με τον δικό μου Αστερίξ, θα ανιχνεύουν τα αρνιά, τα κοκορέτσια, τα εξοχικά και τυχόν γαρδούμπες που θα έχετε μαζί σας. Όλα τα προϊόντα θα κατάσχονται και θα χορηγούνται μετά σε δομές φιλοξενίας μεταναστών. Μόνο οι ΡΟΜΑ μπορούν να γλεντήσουν το Πάσχα, να κάνουν προξενιά, να αγκαλιαστούν και φιληθούν γιατί έχουν αποκτήσει ανοσία. Όλα τα τεστ δείχνουν ότι είναι από ατσάλι. Άλλωστε το σύνθημα που επικρατεί εκεί είναι πρώτα να βγάλουμε με κάθε τρόπο το ψωμί μας και μετά ο κορονοϊός.
Μην πάτε σε φίλους σήμερα και την Κυριακή του Πάσχα. Υπάρχει πιθανότητα να μην προλάβετε να τσιμπήσετε την ξεροψημένη πέτσα του αρνιού. Το μακρύ χέρι του Χαρδαλιά θα σας στερήσει τη χαρά. Η ελληνική αστυνομία έχει εντολή να κάνει μπλόκα στην Ανάσταση και εφόδους σε σπίτια, εκκλησίες, πυλωτές και αυλές. Αν μάλιστα ψήνετε και γουρουνόπουλο, την έχετε βάψει. Ιδιαίτερα απαγορεύονται τα κόκκινα αυγά, γιατί θυμίζουν το χρώμα του κορονοϊού. Και σύμφωνα με τον κο Τσιόδρα, ακόμη δεν υπάρχει κλινική μελέτη για το πόσες ώρες μένει στην κόκκινη επιφάνεια του αυγού, δηλαδή στο τσόφλι ο ιός.
Θερμή παράκληση σε όσους με ακούνε στην Περιφέρεια. Μη διαλύσετε τη γαλήνη και τη σιωπή κοιμητηρίου, που επιβάλλουν τα μέτρα Χαρδαλιά με βαρελότα, πυροτεχνήματα, μπαταριές και άλλα φάιαρ γουόρκς (fireworks). Αν και η φωτιά καίει τους ιούς και τους κορονοϊούς, απαγορεύεται να γιορτάσετε και να πανηγυρίσετε την Ανάσταση του Θεανθρώπου. Μη βγείτε σε ταράτσες και ρίξετε πυροτεχνήματα. Μην αρχίσετε πολέμους με ρουκέτες. Σύμφωνα με τα επιχειρησιακά πλάνα του κου Χαρδαλιά θα πετάνε ελικόπτερα πάνω από τα σπίτια μας. Υπάρχει πιθανότητα να σηκώσει και F-16 αλλά πέφτει ακριβούτσικη η βενζίνη, η κυροζίνη και μάλλον δεν θα το κάνει. Καλού κακού κλείστε τα παράθυρα στα σπίτια, να μην βγαίνουν οσμές έξω από φαγητά και λιχουδιές, γιατί ο Χαρδαλιάς δεν τα θέλει κάτι τέτοια. Σύμφωνα με τον γίγαντα της λοιμωξιολογίας Τσιόδρα δεν είναι γνωστό ακόμη, αν ο ιός φωλιάζει στη μαγειρίτσα και επειδή γουστάρει πάρα πολύ τον άνηθο και τον μαϊντανό που έχει μέσα, παραμένει ζωντανός κατά τη χώνεψη.
Άλλωστε το ξωτικό με τα γυαλιά επί ένα μήνα δεν μας έλεγε πότε πρέπει και πότε δεν πρέπει να φοράμε μάσκα. Φανταστείτε αν αρχίσουμε να ρωτάμε για διάφορα φαγητά.
Επίσης, μην διανοηθείτε να κουρευτείτε ή να βάψετε τα μαλλιά σας. Απαγορεύεται. Ο κουρέας θα μείνει με το ψαλίδι στο χέρι. Αφήστε που αν επέμβει η αστυνομία την ώρα της βαφής, θα μείνετε για μήνες δίχρωμοι και τρίχρωμοι. Ο Χαρδαλιάς μας θέλει αξύριστους. Πρέπει όλοι να χαρδαλιάσουμε. Απαγορεύεται επίσης να κάνουμε πεντικιούρ ή μανικιούρ. Τα νύχια πρέπει να μεγαλώσουν. Να αλλάξουν χρώμα, να γίνουν μαύρα. Πως θα αποκτήσουμε ανοσία αν δεν μαυρίσουν τα πάνω νύχια και τα κάτω δεν μπούνε στο κρέας; Χαρδαλιάς είναι αυτός. Τσιόδρας είναι αυτός. Κάποια στιγμή θα πείτε: ήμουν και εγώ εκεί… στη μάχη της Οκινάουα. Της Ιβοζίμα. Στο Περλ Χάρμπορ. Στην Δουνκέρκη.
Οι τελευταίες συνεντεύξεις του κου Τσιόδρα, πραγματικά έβγαλαν πολύ συγκίνηση, πολύ δάκρυ, πολύ Νίκο Ξανθόπουλο και πολύ Μάρθα Βούρτση. Κάπου αισθάνεται ένοχος για το θάνατο του παππού του και της γιαγιάς του. Αυτό είναι βέβαιο. Προσέξτε απόψε το βράδυ και αύριο. Μην έχετε καμία επαφή με τον παππού σας ή τη γιαγιά σας. Αν ζείτε στο ίδιο σπίτι απομονώστε τους στο υπόγειο ή στη σοφίτα. Δώστε από δύο κόκκινα αυγουλάκια στον καθένα και όπως λέει και το μήνυμα του Σπύρου Παπαδόπουλου, όχι πολλά πολλά. Από μακριά. Για χαραντάν παππού και τέλος.  Ξέχασα να σας πω, ότι ο κος Χαρδαλιάς, απαγορεύει τα λουσάτα ντυσίματα, τα κοσμήματα, τις γόβες και τις μεταξωτές γραβάτες. Αυτά τα ντυσίματα προδιαθέτουν για έξοδο. Και τέτοια διάθεση δεν πρέπει να υπάρχει. Σήμερα για την Ανάσταση και αύριο Πάσχα διαλέξτε ένα ζευγάρι πιτζάμες, αποφύγετε το λευκό χρώμα, γιατί θυμίζει πτέρυγα covid-19. Και όσες έχετε με ρίγες, γιατί το σπίτι θα γίνει Κορυδαλλός. Δεν χρειάζονται παπούτσια, προτιμείστε παντόφλες.
Κλείστε την τηλεόραση, γιατί ανά τρία λεπτά πέφτουν μηνύματα big brother  και ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ. Διαλέξτε κάτι πιο ευχάριστο. Μουσική ή κάποια ταινία σε βίντεο. Αν θέλετε να βάλετε τα κοσμήματά σας ή κάποιο φόρεμα της προκοπής, επικοινωνήστε με ένα τηλεοπτικό κανάλι. Δηλώστε ότι πάσχετε από κορονοϊό και είναι βέβαιο, ότι θα σας βγάλουν μισή ώρα σε παράθυρο. Εκεί μπορείτε να δείξετε τα κοσμήματά σας και την καινούργια τουαλέτα σας.
Όπως λέει και η βραχνή, αργόσυρτη φωνή θαμώνα χαμαιτυπείου στις 6, ανεβαίνουμε όλοι μαζί τον Γολγοθά και πρέπει να μπορούμε να πούμε μετά από 2-3 χρόνια στα παιδιά μας ή στα εγγόνια : «ήμουν και εγώ εκεί» στις 6 το απόγευμα. Με τον Τσιόδρα, τον Χαρδαλιά και τον παχύ με τα ματομπούκαλα. Παράκληση θερμή, επειδή η κλεισούρα, σύμφωνα με όλες τις έρευνες φέρνει αύξηση της ενδοοικογενειακής βίας, αποφύγετε να τσακωθείτε με τη σύζυγό σας ή το σύζυγό σας. Υπάρχει μία κυρία, όπως έμαθα, που τακτικά επικοινωνεί με τις γραμμές στήριξης και ζητάει συμβουλές από την ψυχολόγο. Γιατί όπως λέει χαστουκίζει συνέχεια τον άνδρα της. Ειδικά στις 6 το απόγευμα. Μόλις βλέπει Χαρδαλιά του αστράφτει δύο ανάποδες. Τσαφ – τσουφ. Και του λέει … εσύ ξέρεις… ψήφισες Μητσοτάκη.
Επίσης, αυτές τις άγιες ημέρες μην επικοινωνείτε με το δικηγόρο σας, προκειμένου να καταθέσετε αίτηση διαζυγίου. Πρώτον , έρχεται μεγάλη καταστροφή και δεν είναι ανάγκη να μοιράσετε την περιουσία σας. Δεύτερον, αν δεν έχετε περιουσία, σκεφτείτε ότι έρχεται ανεργία.
Προχθές, άκουσα τον κο Τσιόδρα και επί δύο ώρες προσπαθούσα να λύσω αυτόν τον λοιμωξιολογικό γρίφο. Είπε ο άνθρωπος, ότι ένα παιδί του έγραψε ότι θα τον συγχωρήσει, ακόμη και αν πάνε στραβά τα πράγματα. Δηλαδή πόσο στραβά παραπάνω; Και πρόσθεσε δύο λόγια που με άφησαν με ανοικτό το στόμα, είπε ο ποιητής λοιμωξιολόγος: «Αυτά τα παιδιά, που σε αντίθεση με εμάς ξέρουν να συγχωρούν με θεϊκή απλότητα, μπορούν να μας δώσουν μια χρήσιμη συμβουλή».
Έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες διάφορα πράγματα που χρήζουν πρωτοβάθμιας, ενδεχομένως και δευτεροβάθμιας επιτροπής ψυχιάτρων. Έχει ακουστεί ότι η πίστη δεν είναι πλυμένα ρούχα που τα απλώνεις. Είναι εσωτερικό βίωμα. Στάση ζωής. Δεν είναι ανάγκη να πας στην εκκλησία. Δεν είναι αναγκαίο να παρακολουθήσεις λειτουργία. Δεν είναι δυνατόν επί ημερών Τσιόδρα και Κικίλια να παριστάνεις τον Ρήγα Φεραίο και να λες: «καλύτερα μια ώρα ελεύθερη ζωή, παρά 40 χρόνια Χαρδαλιάς και φυλακή!».
Ξέχασα να σας πω, μη γελαστείτε και βγείτε από το σπίτι, νομίζοντας ότι η ντουντούκα που ακούτε ανήκει σε πλανόδιο παλαιοπώλη ή μανάβη. Είναι η πολιτική προστασία που περνάει και σας καλεί να μείνετε μέσα. Είναι η βραχνή φωνή του Χαρδαλιά. Όσοι μένετε κοντά σε παραλίες μη διανοηθείτε να βγείτε για περπάτημα στην αμμουδιά.. ο Χαρδαλιάς έχει τοποθετήσει βατραχανθρώπους που θα βγουν από τη θάλασσα για να σας συλλάβουν. Ήδη όπως μας λένε, ανέβηκαν, πετάνε drone σε όλη την Χαλκιδική και εντοπίζουν μοναχικούς παραβάτες, που τολμάνε να πηγαίνουν να περπατήσουν σε απόμακρες παραλίες.
Επίσης, θα συλληφθούν όσοι κτηνοτρόφοι πηγαίνουν να ταΐσουν κότες ή κατσίκια στα κτήματά τους. Σύμφωνα με τον περιφερειακό τύπο, συνελήφθη μητέρα στα Χανιά που πήγαινε να ταΐσει κότες και έκλεισε στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου την 6χρονη κόρης της. Δεν γνώριζε η άτυχη γυναίκα, ότι μαζί με οδηγό μπορούσαν να επιβαίνουν του αυτοκινήτου και δύο ανήλικα παιδιά.
Προσέξτε αυτές τις ημέρες τις σχέσεις με πεθερές και πεθερούς. Η πολιτική προστασία του κου Χαρδαλιά, αξιοποιεί όλες τις ρουφιανιές. Αν σας καταγγείλει η πεθερά σας ή ο πεθερός σας. Χαθήκατε. Θα πληρώσετε μια 300αρα και πιθανότατα θα σας επιβληθούν και άλλες κυρώσεις.
Σκεφτόμουν ότι έχω ζήσει –  όπως και εσείς πολλά Πάσχα στη ζωή μου σε διάφορες καλές ή χαλεπές περιόδους. Τέτοιο Πάσχα όμως δεν θυμάμαι να έχουμε περάσει. Θέλω να ευχαριστήσω τη διεύθυνση του ραδιοφωνικού σταθμού για τη φιλοξενία και το σεβασμό που επιδεικνύει στη δουλειά μου, σε μια εποχή που η κυβέρνηση δίνει οδηγίες και φιμώνει στόματα ιατρών και δημοσιογράφων για να μην μιλάνε για τις ελλείψεις του συστήματος υγείας και να περιορίζονται μόνο στην αποθέωση και τον εγκωμιασμό του κυβερνητικού έργου.
Είμαι ικανοποιημένος, γιατί εμείς πρώτοι στην εκπομπή μου, στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM, αναδείξαμε τις έρευνες του Γάλλου καθηγητή, του κου Ντιντιέ Ραούλ στη Μασσαλία. Είπαμε δηλαδή σε όλο τον κόσμο, ότι ο συνδυασμός χλωροκίνης και αζυθρομυκίνης σηκώνει όρθιους όλους τους ασθενείς και η αντι- ιντερλευκίνη 6 σηκώνει όρθια τα πιο βαριά περιστατικά. Επειδή και εκεί στη Γαλλία υπάρχουν τα συμφέροντα των φαρμακευτικών εταιριών αλλά και οι τριβές μεταξύ των Γάλλων καθηγητών, ο Ντιντιέ Ραούλ αποσύρθηκε οικειοθελώς από την επιτροπή δημόσιας Υγείας, λέγοντας : « εγώ θέλω να σώσω ζωές και όχι να υπηρετήσω συμφέροντα». Πριν από μερικά 24ωρα, όπως έγινε γνωστό, ο Εμανουέλ Μακρόν τον επισκέφτηκε μυστικά στη Μασσαλία. Κουβέντιασε μαζί του. Έμαθε τη συντριπτική αποτελεσματικότητα που έχει η χλωροκίνη και η αζυθρομυκίνη στους ασθενείς και έδωσε εντολή να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα νοσοκομεία. Εγώ είπε, ο Εμανουέλ Μακρόν, δεν είμαι λοιμωξιολόγος, είμαι πολιτικός, αλλά δίνω εντολή να χρησιμοποιείται ο συνδυασμός αυτός σε όλα τα νοσοκομεία της Γαλλίας. Το ίδιο έκανε και ο Ντόναλντ Τραμπ, την ώρα που ο αμερικανικός οργανισμός εγκρίσεως φαρμάκων, καθυστερούσε την εισαγωγή χλωροκίνης στα νοσοκομεία. Η θεραπεία είναι ριζική και αποτελεσματική. Με ελάχιστες παρενέργειες σε ορισμένους ασθενείς, όπως η ναυτία ή ο γαστρικός ίλιγγος. Δεδομένου, ότι δεν πρόκειται για μακρόχρονη θεραπεία με το συνδυασμό χλωροκίνης – αζυθρομυκίνης. Δηλαδή, όπως αυτή που γίνεται στη ρευματοειδή αρθρίτιδα ή σε άλλα αυτοάνοσα νοσήματα. Εδώ στην Ελλάδα χωρίς βέβαια, να το αρνούνται, ο κος Τσιόδρας και ένας άλλος καθηγητής που βγαίνει τακτικά στον ΣΚΑΙ, προβάλλουν συνεχώς τον ερχομό σε κάποιους μήνες του ΡΕΜΝΤΕΣΙΒΙΡ, το οποίο ακόμη είναι στις κλινικές μελέτες και έχει αποτελεσματικότητα 70%. Δηλαδή ο κος Τσιόδρας και ορισμένα μέλη της επιτροπής δημόσιας υγείας, προβάλλουν ένα φάρμακο ακριβό, ενώ αυτή τη στιγμή η δουλειά παγκοσμίως γίνεται με πάμφθηνα φάρμακα. Π.χ. ένα κουτί υδροξυχλωροκίνη κάνει 7-8 ευρώ και η αζυθρομυκίνη περίπου το ίδιο. Ακριβή είναι μόνο η αντι- ιντερλευκίνη 6, που δίνεται για την αντιστροφή της καταρρακτώδους πνευμονίας.