Σάββατο, Ιουνίου 27

ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ “ΚΟΡΟΪΔΑ” Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ! ΙΔΟΥ ΟΙ “ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ” ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΕ ΠΑΖΑΡΙ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟΥ – ΝΕΟΣ “ΓΟΛΓΟΘΑΣ” ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ – “ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ” Η ΠΛΑΤΕΙΑ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

1
Έτσι για να μην νομίζετε… Το φωτογραφικό απόσπασμα από την Πανεπιστημίου! Αυτός είναι ο Μεγάλος περίπατος των ανύπαρκτων Αθηναίων και των εξαφανισμένων τουριστών! Οι επενδυτές μεταφέρουν πλέον με ασφάλεια την πραμάτεια τους! Σε λίγο καιρό και ένα μεγάλο υπάιθριο παζάρι παρεμπόρων θα κάνει εκεί καταλυτική την παρουσία του…

1-543
Καταστρέφει συστηματικά την Αθήνα και τους Αθηναίους το πείσμα του Κώστα Μπακογιάννη! Όχι μόνον έχει κλείσει τα αυτιά στις διαμαρτυρίες εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών, που ασφυκτιούν καθημερινά, στους αποκλεισμένους από τον Δήμαρχο δρόμους της Αθήνας, αλλά από αυτό το Σαββατοκύριακο εξακολουθεί και επεκτείνει το καταστροφικό του έργο, με νέα έργα περιορισμού της κυκλοφορίας στο Σύνταγμα.
Δεν μας έφταναν, λοιπόν, τα μνημόνια, που οδήγησαν σε κατεβασμένα ρολά και σε μαρασμό στο Κέντρο της Αθήνας. Δεν μας έφτανε η υγειονομική βόμβα του κορωνοϊού, που έδωσε στην κρίση αυτή εκρηκτικές διαστάσεις, αλλά ήρθε τώρα και ο Δήμαρχος Μπακογιάννης για να αποτελειώσει το έργο της καταστροφής και της απαξίωσης του Κέντρου της Αθήνας, δηλαδή της κορωνίδας των Ελληνικών πόλεων!
Πιό συγκεκριμένα, τα καινούρια έργα που θα ξεκινήσουν το Σαββατοκύριακο έχουν ως εξής:
Από το βράδυ του Σαββάτου 27 Ιουνίου, στις 22:00 αρχίζουν οι εργασίες παρέμβασης στην πλατεία Συντάγματος. Πρόκειται για το δεύτερο έργο στο πλαίσιο υλοποίησης του Μεγάλου Περιπάτου, το οποίο προοιωνίζεται σοβαρές αλλαγές στις καθημερινές συνήθειες της πρωτεύουσας. Και ως εκ τούτου, ενδεχομένως και σοβαρές «ανωμαλίες» στην κυκλοφορία, αντιδράσεις κ.λπ.
Δείτε εικόνες. Εργοτάξιο η πλατεία Συντάγματος
sintagma__2_
sintagma__3_
sintagma__4_


sintagma__5_
sintagma__6_
sintagma__7_
sintagma__1_
makeleio.gr