Παρασκευή, Νοεμβρίου 27

Σταμάτης Γονίδης: Εξιτήριο πήρε η γυναίκα και η νεογέννητη κόρη του από το μαιευτήριο

Σταμάτης Γονίδης: Εξιτήριο πήρε η γυναίκα και η νεογέννητη κόρη του από το μαιευτήριο

Σε πελάγη ευτυχίας κολυμπάει ο Σταμάτης Γονίδης ο οποίος έγινε ξανά πατέρας στα 63 του χρόνια.

Η σύζυγος του, Κατερίνα Κουργιουξίδου, έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτα τους το περασμένο Σάββατο και το απόγευμα της Τρίτης, το ζευγάρι, πήρε στην αγκαλιά του το νεογέννητο και έφυγαν από το μαιευτήριο.

Φανερά χαρούμενοι και με τεράστια χαμόγελα να κοσμούν τα πρόσωπα τους, η οικογένεια Γονίδη πήρε εξιτήριο και κατευθύνθηκε στο σπίτι του.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Σταμάτης Γονίδης είχε αποκαλύψει πως περίμεναν καιρό για το χαρμόσυνο αυτό γεγονός. «Έκλεισα τα 63 μου. Το παιδί που περιμένουμε είναι ένα μεγάλο δώρο. Ήταν έκπληξη, γιατί το ήθελε πάρα πολύ και το περιμέναμε καιρό... Γεννάω κορίτσια» είχε πει χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Γονίδης.

Ο τραγουδιστής έχει ακόμη δυο κόρες ενώ πρόσφατα η κόρη του, Στεφανία τού χάρισε ένα εγγονάκι. Με τη σύζυγό του, Κατερίνα είναι μαζί τα τελευταία δεκατρία χρόνια και παντρεύτηκαν το 2015.

NEWSBEAST GOOGLE NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .