Τετάρτη, Φεβρουαρίου 10

Παύλος Χαϊκάλης: «Σταυρώνομαι χωρίς να υπάρχει ουσιαστική καταγγελία, εδώ γελάει ο κόσμος»

Παύλος Χαϊκάλης: «Σταυρώνομαι χωρίς να υπάρχει ουσιαστική καταγγελία, εδώ γελάει ο κόσμος»

Όπως έγινε γνωστό η Ηλιάνα Αραβή κατήγγειλε τον Παύλο Χαϊκάλη στο ΣΕΗ. Ο ηθοποιός ερωτώμενος από τη Σάσα Σταμάτη γι'αυτή την εξέλιξη απάντησε: «Περιμένω λοιπόν την καταγγελία να γίνει και να πάμε σε διαδικασία. Τέλος, τι να πω; Δεν ξέρω πότε την έκανε την καταγγελία γιατί όλοι λένε δεν έχει κάνει τίποτα. Θα πάω να δούμε τι είναι αυτό το πράγμα,

καμία αντίρρηση. Τόσο απλά».

Πώς αισθάνεσαι εσύ;

Πώς να αισθάνομαι; Σταυρώνομαι χωρίς να υπάρχει κάποια καταγγελία εις βάρος μου και μιλάμε ουσιαστική δηλαδή. Εδώ γελάει ο κόσμος. Δηλαδή εσένα αν σε πάρω τηλέφωνο και σου τον έχω βγάλει έξω και τέτοια τι θα κάνεις; Θα μου κλείσεις το τηλέφωνο ή θα μ’ αφήσεις να φτάσω στην κορύφωση;

Θα στο κλείσω

Από εκεί και πέρα τι να σου πω…

Εσύ σκέφτεσαι να κινηθείς νομικά;

Εδώ έχουμε πέσει οικονομικά, θα πάω να της κάνω μήνυση; Γιατί; Να μπούμε τώρα σε μια δικαστική διαδικασία; Μπορεί και να το κάνω, τι να σου πω; Και να μου φέρει πάλι 5 ψευδομάρτυρες να λέει ότι το έκανα και σε άλλες.

Πώς σου φαίνονται αυτά που έγραψε η Έλενα Ακρίτα περί «παλιάς κοπής»;

Να ‘ναι καλά τώρα που είμαι σε μία δύσκολη θέση που μου δίνει μια κλοτσιά να πάω παρακάτω.

Έγραψε για σένα και ο Αύγουστος Κορτώ κάτι σχετικά με αυτό που είπες για τους «άνδρες παλιάς κοπής».

Ποιος είναι ο Αύγουστος Κορτώ;

Ο συγγραφέας;

Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο καθόλου και με βρίζει. Αλλά ως τι με βρίζει; Ότι ήταν βάναυσο αυτό το οποίο έκανα; Δηλαδή αν βγει για μένα, για τους άλλους τι πρέπει να βγει; Δεν έγινε η πράξη, αλλά τέλος πάντων. Βρήκε να πει για μένα. Ασ’ το, σε παρακαλώ τώρα. Ξέρεις ποια είναι η ιστορία; Δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος να γυρίσει και να πει δημόσια «ρε παιδιά, δεν είναι έτσι αυτός ο άνθρωπος». Σαράντα χρόνια δεν έχω δώσει δικαίωμα να βγαίνει ο Κορτώ που δεν τον ξέρω. Τι να πω τώρα εγώ. Τελείωσε για μένα όλη η ιστορία, δεν ξαναβγαίνω πουθενά.

 

Βίντεο με Φιλιππίδη - Χαϊκάλη να ειρωνεύονται τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης- Τσουνάμι από σχόλια

Οργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το βίντεο με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Παύλο Χαϊκάλη να διακωμωδούν τα περί σεξουαλικής παρενόχλησης

Χαϊκάλης Φιλιππίδης

Ο κακός χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ώρες στα social media με ένα παλαιότερο βίντεο που δείχνει τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Παύλο Χαϊκάλη να ειρωνεύονται τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης.

Όπως θα δείτε και εσείς, παρακάτω στο βίντεο που έχει έχει γυριστεί όπως αναφέρουν οι χρήστες των social media το 2018, οι δύο ηθοποιοί κάνουν πλάκα διακωμωδώντας τα περί σεξουαλικής παρενόχλησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδικότερα, στο βίντεο εμφανίζεται ο Παύλος Χαϊκάλης να αναφέρει πως "δέχομαι σεξουαλική παρενόχληση" τη στιγμή που ο Πέτρος Φιλιππίδης τον φιλά στο μάγουλου. "Δεν θέλω, δεν θέλω" φωνάζει αστειευόμενος ο πρώτος με τον Πέτρο Φιλιππίδη να γυρίζει προς την κάμερα και να λέει "τώρα το θυμήθηκε μετά από 20 χρόνια".

Σάλος στα social media

Το βίντεο ξεκίνησε να διαμοιράζεται σε λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια μέρα μετά το εξώδικο του Πέτρου Φιλιππίδη και όπως ήταν αναμενόμενο έχει γίνει ένας μικρός χαμός.

Οι περισσότεροι από τους χρήστες ποστάρουν οργισμένα σχόλια κατά του συγκεκριμένου βίντεο και των πρωταγωνιστών του, θεωρώντας πως δεν υπάρχει κανένα αστείο και πως δεν μπορεί να διακωμωδείται ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Πως γίνεται να εξευτελίζουν και να κάνουν πλάκα με κάτι τόσο σοβαρό που έχει στοιχειώσει πόσες από εμάς", τονίζει μια γυναίκα που σχολιάζει στο Instagram ενώ σε άλλο σχόλιο αναφέρεται ότι "ο ένας εκ των δυο στο βίντεο μάλιστα διετέλεσε υφυπουργός κοινωνικών ασφαλίσεων το 2015 , απλά ντροπή".

Δείτε παρακάτω το βίντεο και κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

  thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .