Πέμπτη, Απριλίου 1

ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΜΕΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΗΚΑΜΕΝ ΣΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΥΣ (Μακρυγιάννης)

Τούτος ο χθεσινός...εσπερινός ήταν ο απόλυτος ευτελισμός της Κυβέρνησης Μητσοτάκη! Μέχρι τον επόμενο…

Καταρράκωσαν την ψυχολογία, κατέστρεψαν την οικονομία, απεμπολησαν την ελευθερία και στέρησαν την αξιοπρέπεια από τον Ελληνικό λαό στο όνομα της δημοσίας υγείας και αντί τα μέτρα της καραντίνας να έχουν επωφελή αποτελέσματα στην καταπολέμηση της της νόσου, αντ’ αυτού, οι εισαγωγές στα νοσοκομεία, στις ΜΕΘ αλλά και ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων συνεχώς αυξάνονται!

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, παραδόξως, αποφασίζουν να «ανοίξουν» την οικονομία, (5 Απριλίου το λιανεμποριο, 12 τα σχολεία και 19 η εστίαση) την ώρα, που ο (υποτιθέμενος) φονικός ιός καλπάζει! Τύφλα να έχουν οι…καβαλάρηδες της Αποκάλυψης! 

 

Η ταπεινότητα μου συνεπώς ερωτά: Τότε προς τί μας φυλάκισαν ένα χρόνο, εφ όσων η ίωση ουδόλως μεταδίδεται σε εξωτερικούς χώρους;; Διότι, εδώ συμβαίνουν δύο τινά. Είτε τα μέτρα τυραννίας των Ελλήνων πολιτών, επί ένα χρόνο, ήταν αχρειαστα, (και αυτοί άχρηστοι) είτε ο Μητσοτάκης και τα παπαγαλάκια του αρχίζουν και κιοτευουν, υπό τον φόβο μιας παλαϊκής εξέγερσης, έχοντας και το βλέμμα στραμμένο εις τας Ευρώπας, όπου ο κόσμος έχει ξεχυθεί στους δρόμους και γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του τα πολιτικά φερέφωνα των τραπεζιτών! Δεν υπάρχει τρίτο ενδεχόμενο. 

 

Νούμερο ένα λοιπόν, ο Πρωθυπουργός και οι δικοί του…ειδικοί έλεγαν ενσυνειδητως ψέματα στον Ελληνικό λαό, καθώς και αντιεπιστημονικες μπαρουφες, (όπως φωνάζει από πέρυσι τέτοιον καιρό ο γράφων) κατεπάτησαν το Ελληνικό Σύνταγμα και όλες τις διεθνείς συμβάσεις, (βιάζοντας την ψυχή των Ελλήνων) και συνεπώς αυτό, που τους αρμόζει είναι μια…δίκαιη δίκη, περί έσχατης προδοσίας. Νούμερο δύο, ο Πρωθυπουργός και τα στελέχη του απέβησαν ριψασπιδες, δείλιασαν, υπό το βάρος ενός τεράστιου πολιτικού κόστους και απεφάσισαν το άνοιγμα της οικονομίας και της κοινωνίας, την ώρα που ο ιός επελαύνει, τα νοσοκομεία είναι στα όρια τους, η καμπύλη του τρίτου κύματος δεν έχει…επιπεδωθει, ενώ ακολουθεί και τέταρτο! Νούμερο τρία, ουδόλως υπάρχει. Παρόλα αυτά, υπάρχουν αρκετά…νούμερα, πλείστοι όσοι ανεκδιήγητοι τύποι, κόλακες ενός καλοζωισμενου αχρειου, ο οποίος είναι, είτε αισχρός ψεύτης και δυνάστης, είτε εγκληματίας, που άγεται και φέρεται με βάση την δημοφιλία και την καρέκλα του, σε βάρος της δημοσίας υγείας του λαού του. Διαλέξτε και πάρτε!

 

Και κάτι τελευταίο. Οι ηγέτες δεν επιβάλλουν μέτρα! Δεν διατάζουν τον λαό τους να υπακούσει! Αυτό το κάνουν οι φεουδάρχες στους δουλοπάροικους, οι ευγενείς στους υπηκόους, οι πατρίκιοι στους πληβείους και στους δούλους! Ένας ηγέτης εμπνέει, παρακαλεί, σχεδόν ικετεύει… 

 

Δυστυχώς, ηγέτης για την Ελλάδα μας έχει αρκετά χρόνια να εμφανιστεί. Τούτα τα…απόνερα της κομματοκρατιας είναι όλα τσιράκια του ξένου παράγοντα! Σπορά του Μαυροκορδάτου και ουχί του Κολοκοτρώνη και του Καραϊσκάκη! Δυστυχώς...

Τα σέβη μου.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .