Πέμπτη, Μαΐου 13

Το κινητό που βρίσκει από κλειδιά μέχρι σκυλιά!

Το κινητό που βρίσκει από κλειδιά μέχρι σκυλιά!

Το κινητό μας, αν είναι συμβατό με αυτή την τεχνολογία, όχι απλώς εντοπίζει κοντά μας κάτι που χάσαμε, αλλά μας δίνει και εικόνα, καθώς και την δυνατότητα να το εντοπίσουμε μακριά. Εντοπίζει πολύ εύκολα μέσα στο σπίτι ή στο ΙΧ π.χ. τα κλειδιά που χάσαμε και ακούγεται ένα “Μπιπ” από το αντικείμενο, αλλά έχει και ρυθμιστή για οξύτερο ήχο, γιατί μπορεί π.χ. να θέλουμε να το χρησιμοποιήσουμε για το κατοικίδιο και σε αυτή την περίπτωση μπορεί το ζώο να έχει απομακρυνθεί πολύ και το απλό “Μπιπ” δεν εξυπηρετεί.

Το πρόσθετο αυτό “κρεμαστάρι” (το tag) εκπέμπει σε απόσταση 120 μέτρων (π.χ. από το περιλαίμιο του σκύλου η της γάτας) αν δεν υπάρχουν εμπόδια, και έχει τη δυνατότητα και για μεγαλύτερες αποστάσεις, μέσω άλλων χρηστών της υπηρεσίας SmartThings Find επειδή χρησιμοποιεί BLE συνδεσιμότητα και την ισχύ του δικτύου συσκευών Galaxy. Μπορούν οι χρήστες να επιλέξουν αν θα συμμετάσχουν στην αναζήτηση μέσω της εφαρμογής SmartThings και να βοηθήσουν άλλους χρήστες να βρουν χαμένα αντικείμενα μέσω του δικού τους Galaxy smartphone ή tablet.

 

Όλα τα δεδομένα στο SmartThings Find είναι κρυπτογραφημένα και προστατευμένα, ώστε η ακριβής τοποθεσία να είναι προσβάσιμη μόνο στον κάτοχο και σε κανέναν άλλον. Μέσα από αυτό το δίκτυο, το γατάκι ή το σκυλάκι μπορεί να εντοπιστεί από άλλα κινητά ή tablet και σε μεγάλη απόσταση. Μπορεί ο χρήστης μέσα από την διεπαφή να καθοδηγείται και να προσανατολίζεται σαν από GPS και να καταλαβαίνει πόσο πλησιάζει στο στόχο του.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, η νεότερη έκδοση του Galaxy SmartTag+ της Samsung, μπορεί να συνδεθεί και με συσκευές στο σπίτι, δίνοντας στον χρήστη τη δυνατότητα να κλείσει το air condition που ξέχασε ανοιχτό, ή να ανάψει τα φώτα εξ αποστάσεως, ακόμα και όταν δεν βρίσκεται στο σπίτι, μέσω του SmartTag+ ή και του σκέτου SmartTag τους, μέσω της εφαρμογής SmartThings app.

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

 

https://slpress.gr/koinonia/to-kinito-poy-vriskei-apo-kleidia-mechri-skylia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .