Τρίτη, Μαΐου 25

Η Google ανοίγει το πρώτο της φυσικό κατάστημα

 Η Google κάνει ένα βήμα έξω από τον ψηφιακό κόσμο για να ανοίξει ένα φυσικό κατάστημα λιανικής, στη γειτονιά της Chelsea στη Νέα Υόρκη.

Οι πόρτες του καταστήματος θα ανοίξουν αυτό το καλοκαίρι, ανακοίνωσε η εταιρεία την Πέμπτη.

Στο κατάστημα οι καταναλωτές θα μπορούν να δουν και να αγοράσουν προϊόντα, όπως τα τηλέφωνα Pixel, τα αξεσουάρ «έξυπνου» σπιτιού Nest και τις συσκευές Fitbit ή να παραλάβουν αντικείμενα που έχουν παραγγείλει από το ηλεκτρονικό της κατάστημα.

Οι εργαζόμενοι θα είναι διαθέσιμοι για την αντιμετώπιση τεχνικών προβλημάτων που ενδέχεται να έχουν οι καταναλωτές με τις συσκευές τους. Στο κατάστημα θα εργάζονται περισσότεροι από 11.000 υπάλληλοι.

Η Google βρέθηκε κοντά στο άνοιγμα τοποθεσιών λιανικής αρκετές φορές στο παρελθόν – προσπάθησε να κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας από τα Apple Stores με την Google Barges στις αρχές της δεκαετίας του 2010 και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν κοντά στο άνοιγμα ενός καταστήματος στο Σικάγο το 2018.

από topontiki

 http://teleytaiaexodos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .