Εκστρατεία εμβολιασμού στο Ισραήλ: Τα ανησυχητικά ευρήματα της IPC

Εκστρατεία εμβολιασμού στο Ισραήλ: Τα ανησυχητικά ευρήματα της IPC
Image by Gerd Altmann from Pixabay Εκστρατεία εμβολιασμού στο Ισραήλ: Τα ανησυχητικά ευρήματα της IPC

Εκστρατεία εμβολιασμού στο Ισραήλ: Τα ανησυχητικά ευρήματα της IPC

Στο Ισραήλ, περίπου πέντε εκατομμύρια άνθρωποι έχουν ήδη εμβολιαστεί με το σκεύασμα της Biontech/Pfizer, το οποίο αντιστοιχεί σε περίπου 60% του συνολικού πληθυσμού κατατάσσοντας το Ισραήλ στη πρώτη θέση αναλογικά με τον πληθυσμό.

Ενώ μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικόThe Lancet επιβεβαιώνει την υψηλή αποτελεσματικότητα του εμβολίου μετά τη δεύτερη δόση, μια ομάδα κορυφαίων ισραηλινών εμπειρογνωμόνων στον τομέα της υγείας καταλήγει σε ένα σοκαριστικό συμπέρασμα:

“Τα αποτελέσματα είναι καταστροφικά σε όλα τα επίπεδα- δεν έχει υπάρξει ποτέ εμβόλιο που να έχει βλάψει τόσους πολλούς ανθρώπους”, καταλήγει η Israeli People’s Committee (IPC), η οποία δημοσίευσε την έκθεσή της για τις παρενέργειες του εμβολίου στα τέλη Απριλίου.

Ο πρώην μουσικός της τζαζ και νυν συγγραφέας βιβλίων Gilad Atzmon συνόψισε την 25 σέλιδη έκθεση της IPC, που δημοσιεύθηκε στα εβραϊκά, και τη μετέφρασε στα αγγλικά.

Τα βασικά ευρήματα της IPC είναι ανησυχητικά:

Λάβαμε 288 αναφορές θανάτου σε χρονική εγγύτητα με τον εμβολιασμό (90% έως και δέκα ημέρες μετά τον εμβολιασμό), το 64 τοις εκατό των οποίων ήταν άνδρες. Από την άλλη πλευρά, το ισραηλινό Υπουργείο Υγείας έκανε λόγο για 45 μόνο θανάτους που σχετίζονται με τον εμβολιασμό.

Αν τα παραπάνω στοιχεία είναι αξιόπιστα, το Ισραήλ, το οποίο παραδέχτηκε ότι διεξάγει ένα παγκόσμιο πείραμα (δήλωση του πρώην πρωθυπουργού Ehud Barak και δήλωση του Albert Bourla, CEO της Pfizer), απέτυχε να αναφέρει τα αποτελέσματα του πειράματός του με ειλικρίνεια.

Ακούμε συχνά για θρόμβους αίματος που προκαλούνται από το εμβόλιο της AstraZeneca. Για παράδειγμα, έχουμε ακούσει για 300 περιπτώσεις θρόμβων αίματος στην Ευρώπη.

Ωστόσο, εάν τα ευρήματα της IPC είναι έγκυρα, το εμβόλιο της Pfizer μπορεί να συνδέεται με περισσότερους θανάτους μόνο στο Ισραήλ από ό,τι το εμβόλιο της AstraZeneca σε ολόκληρη την Ευρώπη“.

“Τροφή-Φάρμακο”: Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, οι οποίες αξίζει να ερευνηθούν περαιτέρω, φαίνεται πως έχουν υπερτονιστεί σκοπίμως από “αντίπαλη” φαρμακευτική οι προκαλούμενες θρομβώσεις από το εμβόλιο της AstraZeneca..

Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να προσέχουμε: Σημάδια θρόμβωσης που πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψιν 

Υψηλότερο συνολικό ποσοστό θνησιμότητας τα τελευταία δέκα χρόνια

“Σύμφωνα με την Κεντρική Στατιστική Υπηρεσία, τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο του 2021, στο αποκορύφωμα της εκστρατείας μαζικού εμβολιασμού του Ισραήλ, σημειώθηκε αύξηση της συνολικής θνησιμότητας στο Ισραήλ κατά 22% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

Στην πραγματικότητα, ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος του 2021 ήταν οι πιο θανατηφόροι μήνες της τελευταίας δεκαετίας, με το υψηλότερο συνολικό ποσοστό θνησιμότητας σε σύγκριση με τους αντίστοιχους μήνες της προηγούμενης δεκαετίας”.

Σύμφωνα με την IPC, η αύξηση της συνολικής θνησιμότητας ήταν εντονότερη στην ηλικιακή ομάδα 20-29 ετών, με αύξηση 32% στη συνολική θνησιμότητα σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

“Τροφή-Φάρμακο”: Μιλάμε λοιπόν για μία ηλικιακή ομάδα που έχει σχεδόν ΑΝΎΠΑΡΚΤΟ φόβο από τον ιό η οποία ΔΕΝ έχει κανέναν λόγο να εμβολιστεί, μιας και το ανοσοποιητικό της μπορεί να στηρίξει τον οργανισμό, ώστε να σωθούν 80χρονοι…

Υπάρχει ΝΟΉΜΩΝ άνθρωπός που μπορεί να στηρίξει αυτήν την κατάσταση; Ιπποκράτης: Είναι σημαντικότερο να γνωρίζεις την κατάσταση του πάσχοντα, παρά για την ασθένειά του

επίσης, Γιατί δεν προβάλλονται και περιπτώσεις που χωρίς lockdown και εμβόλια έχουν ελέγξει την πανδημία; 

“Η στατιστική ανάλυση των στοιχείων της Κεντρικής Στατιστικής Υπηρεσίας, σε συνδυασμό με τα στοιχεία του Υπουργείου Υγείας, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το ποσοστό θνησιμότητας μεταξύ των εμβολιασθέντων εκτιμάται σε περίπου 1:5000 (1:13000 ηλικίας 20 έως 49 ετών, 1:6000 ηλικίας 50 έως 69 ετών, 1:1600 ηλικίας 70 ετών και άνω).

Σε αυτή τη βάση, φαίνεται ρεαλιστικό να εκτιμηθεί ο αριθμός των θανάτων στο Ισραήλ που σχετίζονται με το εμβόλιο αυτό μέχρι σήμερα σε περίπου 1000 έως 1100 άτομα. Υπάρχει υψηλή συσχέτιση μεταξύ του αριθμού των ατόμων που εμβολιάζονται ανά ημέρα και του αριθμού των θανάτων ανά ημέρα, στο εύρος έως και δέκα ημέρες, σε όλες τις ηλικιακές ομάδες.

  • Ηλικίες 20 έως 49 ετών – εύρος εννέα ημερών από τη στιγμή του εμβολιασμού έως το θάνατο,
  • ηλικίες 50 έως 69 ετών – πέντε ημέρες από τη στιγμή του εμβολιασμού έως το θάνατο,
  • ηλικίες 70 ετών και άνω – τρεις ημέρες από τη στιγμή του εμβολιασμού έως το θάνατο”.

Το ισραηλινό Υπουργείο Υγείας απορρίπτει τους ισχυρισμούς

Σύμφωνα με ειδικούς στον τομέα της υγείας, ο προγραμματισμένος εμβολιασμός των παιδιών θα μπορούσε να έχει καταστροφικά αποτελέσματα.

“Λαμβάνοντας υπόψη την έκταση και τη σοβαρότητα των παρενεργειών, θα θέλαμε να επαναλάβουμε τη θέση της Επιτροπής ότι ο εμβολιασμός των παιδιών μπορεί να προκαλέσει και σε αυτά παρενέργειες όπως αυτές που παρατηρούνται στους ενήλικες, συμπεριλαμβανομένου του θανάτου απολύτως υγιών παιδιών.

Δεδομένου ότι ο SARS CoV-2 δεν θέτει σε κίνδυνο τα παιδιά με κανέναν τρόπο, η επιτροπή πιστεύει ότι η πρόθεση της ισραηλινής κυβέρνησης να εμβολιάσει τα παιδιά απειλεί τη ζωή, την υγεία και τη μελλοντική τους ανάπτυξη”.

Το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ δείχνει να μην επηρεάζεται από την έκθεση της IPC και θα συνεχίσει να προωθεί την εκστρατεία εμβολιασμού του. Το υπουργείο δεν θεωρεί καν αποδεδειγμένη την – πρόσφατα εμφανή – ασυνήθιστη συσσώρευση “κρουσμάτων” μυοκαρδίτιδας μετά από εμβολιασμούς με το σκεύασμα της Biontech/Pfizer.

Δεν βλέπει σαφή αύξηση της θνησιμότητας λόγω του εμβολιασμού – ούτε είναι βέβαιο ότι υπάρχει αύξηση του αριθμού των περιστατικών μυοκαρδίτιδας σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι.

Σε συνδυασμό με αυτό:

Το έργο της IPC έτυχε ελάχιστης προσοχής στον ισραηλινό Τύπο, σύμφωνα με τον Gilad Atzmon. Είναι πολύ πιθανό τα ευρήματα της Israeli People’s Committee να θεωρούνται από την πλειοψηφία σε αυτή τη χώρα ως έργο “ανθρώπων που προωθούν θεωρίες συνωμοσίας”.

Να σημειωθεί ότι μετά την δημοσίευση των άρθρων του, ο γεννημένος το 1963 στην Ιερουσαλήμ Gilad Atzmon, χαρακτηρίστηκε ως “εχθρός των Ισραηλινών”. Αρκετοί δε δήλωσαν ότι δεν θα έπρεπε καν να του επιτραπεί να εκφράζει την γνώμη του.

Γερμανικά… κατάλοιπα; Γερμανία: Μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούν τους κύκλους “αρνητών” του κοροναϊού 

Πηγή: www.eyewideopen.org