Παρασκευή, Ιουλίου 2

Γιώργος Τσαλίκης: Η φωτογραφία με τον γιο του για την αποφοίτησή του από το Λύκειο

τσαλικης

Ο «περήφανος μπαμπάς» ανάρτησε ένα τρυφερό μήνυμα για τον 18χρονο γιο του -  «Είμαι περήφανος για σένα, για τον αγώνα σου και την καλή σου τη ψυχή», γράφει μεταξύ άλλων

Ο γιος του Γιώργου Τσαλίκη, Βασίλης αποφοίτησε φέτος από το Λύκειο και με αφορμή το τέλος της σχολικής χρονιάς, ο διάσημος τραγουδιστής έκανε μία ξεχωριστή δημοσίευση. 

Αν και είναι γενικά πολύ ενεργός στα social media και μοιράζεται πολύ συχνά με τους θαυμαστές του φωτογραφίες από την καθημερινή του ζωή, σπάνια δημοσιεύει στιγμιότυπα από τα παιδιά του και όταν το κάνει, φροντίζει τα πρόσωπά τους να μην φαίνονται ξεκάθαρα.

Εκείνος και η σύζυγός του Δώρα Δημητροπούλου, είναι μαζί εδώ και 28 περίπου χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, τον Βασίλη, τον Χάρη και τον Άγγελο.

Στην τελευταία φωτογραφία, που ανάρτησε, ποζάρει ευτυχισμένος με την Δώρα και τον 18χρονο Βασίλη και ως περήφανος μπαμπάς, γράφει στην λεζάντα: «Δυο χαρούμενοι και συγκινημένοι γονείς και ένας απόφοιτος Λυκείου! Βασίλη μου είμαι περήφανος για σένα, για τον αγώνα σου και την καλή σου τη ψυχή! Είμαι ΠΑΝΤΑ δίπλα σου! Καλή σταδιοδρομία σε όλους σας παιδιά!».

Δείτε την φωτογραφία:








Protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .