Σάββατο, Ιουλίου 31

Αντελίνα Βαρθακούρη: Αποκάλυψε τη διατροφή που ακολουθεί - Η πρώτη φωτό με μαγιό είναι το κάτι άλλο

Αντελίνα Βαρθακούρη: Αποκάλυψε τη διατροφή που ακολουθεί - Η πρώτη φωτό με μαγιό είναι το κάτι άλλο Τις καλοκαιρινές της διακοπές ξεκίνησε η Αντελίνα Βαρθακούρη μετά το φινάλε της εκπομπής της.

Η όμορφη παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ όπως ήδη μας έχει ενημερώσει βρίσκεται στον εξοχικό της «παράδεισο» στην Επίδαυρο.

Μετά την μεγάλη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της αφού αποφάσισε να αποχωριστεί το μακρύ μαλλί της και να υιοθετήσει την τάση της μόδας που θέλει τις γυναίκες με σικ καρέ, αποκάλυψε πως ακόμη και στις διακοπές της συνεχίζει τη διατροφή της.

Θυμίζουμε πως η Αντελίνα εδώ και μερικούς μήνες ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής, το οποίο την έχει βοηθήσει να χάσει εκείνα τα περιττά κιλάκια που ενδεχομένως την ενοχλούσαν.

Νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (29-07) μέσα από ένα story της απάντησε στις followers της, οι οποίες την ρωτούν αν και τώρα το καλοκαίρι που απολαμβάνει τις διακοπές της συνεχίζει το πρόγραμμα της διατροφής της.

Εκείνη απάντησε, όπως πάντα άλλωστε κάνει, με μια φωτογραφία της με μαγιό μέσα από την πισίνα ενώ αποκάλυψε πως ναι, ακολουθεί τη διατροφή της.

«Ναι, συνεχίζω τη διατροφή μου. Μην χάνετε το στόχο σας. Το καλοκαίρι είναι ευκαιρία να τρώτε ελαφριά και υγιεινά, επίσης το μπανάκι βοηθάει πολύ, όπως και τα καλοκαιρινά χαμόγελα», έγραψε η ίδια.

Δες τη φωτογραφία της Αντελίνα με μαγιό, καπέλο και γυαλιά ηλίου μέσα στην πισίνα της αλλά και το υγιεινό πιάτο που απόλαυσε το μεσημέρι.

 https://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/696032/antelina-varthakoyri-apokalypse-ti-diatrofi-poy-akoloythei-h-proti-foto-me-magio-einai-to-kati-allo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .