Δευτέρα, Αυγούστου 23

Πανικός με Ρονάλντο: Ζήτησε να φύγει λένε οι Ιταλοί - Στον πάγκο της Γιουβέντους κόντρα στην Ουντινέζε

onaldojuve

Την αποχώρησή του από τη Γιουβέντους επιδιώκει ο Κριστιάνο Ρονάλντο σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ιταλικά ΜΜΕ -Στο 60' της αναμέτρησης με την Ουντινέζε ο Πορτογάλος άσος πέρασε ως αλλαγή του Άλβαρο Μοράτα

Χαμός στη Γιουβέντους πριν από τη σέντρα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην Ουντινέζε, καθώς η απόφαση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να αφήσει στον πάγκο τον Πορτογάλο μόνο τυχαία δεν είναι.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το «Sky Sports Italia» και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο ίδιος ο Κριστιάνο Ρονάλντο ζήτησε να μείνει στον πάγκο και να μην αγωνιστεί ως βασικός, καθώς θέλει να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

«Πρόκειται για μια επιθυμία του Κριστιάνο γιατί ελπίζει να βρει μία λύση στη μεταγραφική αγορά τις επόμενες μέρες. Ωστόσο, η Γιουβέντους δεν έχει δεχθεί ακόμα επίσημες προσφορές για τον Κριστιάνο», αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.


Στο 60' της αναμέτρησης βέβαια ο Πορτογάλος άσος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή στη θέση του Άλβαρο Μοράτα. Μένει λοιπόν να δούμε αν εντός των ημερών θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις. 



Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα

Protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .