Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 17

Καταρρέει η αγράμματη εκατομμυριούχος Ελένη – Δάκρυα και για την κουμπάρα Νατάσα που έκανε το “προξενιό”

Δε χόρτασε τόσα χρόνια λεφτά ανάκτορα έχει κάνει και ξαναγύρισε στο πλατό την βαρέθηκε ο κόσμος . Άσε βρε Ελένη να δουλέψει και κανά νέο κορίτσι γέρασες πια εσύ, φτάνει.

ελενη

Δεν είναι καλά τα μαντάτα για την Ελένη Μενεγάκη, της οποίας η επιστροφή στην τηλεόραση μάλλον δεν γράφεται με “χρυσά γράμματα” όπως θα περίμενε άλλωστε. Αντίθετα, τα νούμερα πιάνουν πάτο και τα νεύρα ταβάνι! Στο πλευρό της και η “Έξαψη” Νατάσσα Θεοδωρίδου, η οποία φέρεται να έχει κάνει και το “προξενιό” της αγράμματης εκατομμυριούχου με τον ιδιοκτήτη του Mega.

Συγκεκριμένα η «Ελένη» προσγειώθηκε κοντά στο 16% στον ΣΚΑΪ την ώρα που το «Καλό μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ κατέκτησε την δεύτερη θέση με 18,3%. Η κορυφή ανήκει στην Ζέτα Μακρυπούλια και το «Ρουκ Ζουκ», το οποίο σημειώνοντας αύξηση στα ποσοστά του έφτασε στο 20%. Χαμηλά το «T Live» με 10,1%, ενώ το «Live news» έφτασε το 14,9%.

Το «Shopping Star» είχε μέσο όρο 16,7% και το «Κάτι ξαναψήνεται» στον ΣΚΑΪ 11,1%.

 .makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .