Νέα διαμάχη ανάμεσε σε Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ

Έχουν περάσει χρόνια από το διαζύγιο τους αλλά συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ των Αντζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ.

Μεγάλο ζήτημα αποτελεί το θέμα της επιμέλειας των παιδιών τους. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Page Six» η Τζολί κατηγορεί ανοιχτά τον πρώην σύζυγό της ότι προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τη διασημότητά του για να κερδίσει ειδική μεταχείριση στη μακρόχρονη μάχη της επιμέλειας.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή οι δικηγόροι υπεράσπισης του Πιτ ξεκίνησαν τη Δευτέρα μια προσπάθεια να ανατρέψουν την απόφαση απόλυσης του δικαστή που έχει αναλάβει το θέμα της επιμέλειας των παιδιών του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού.

Η νομική ομάδα της Τζολί όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια και ανταπέδωσε τα πυρά υποστηρίζοντας: «Αυτό το είδος παιχνιδιού από την πλευρά του Μπραντ Πιτ είναι μια απέλπιδα προσπάθεια ενός ανθρώπου που χρησιμοποιεί την αναγνωρισιμότητά του για να έχει ειδική μεταχείριση. Στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχει τίποτα να δείτε ή να αναθεωρήσετε».

Αγκάθι στο διαζύγιό τους αποτελεί και το κτήμα στη Γαλλία, το περίφημο, Château Miraval. Η διαμάχη έχει να κάνει με τις κινήσεις που φέρεται να έκανε η Τζολί μυστικά για να πουλήσει το 50% του κτήματος που έχει μαζί με τον Πιτ.

Ο δικηγόρος του ηθοποιού μιλώντας στην Page Six εξήγησε πως η Τζολί προσπάθησε ύπουλα να πουλήσει το κομμάτι του κτήματος με τα κρασιά που ανήκουν στο διάσημο ζευγάρι από κοινού, κτήμα το οποίο φιλοξένησε τον γάμο τους. Το κτήμα αυτό έχει αξία 140 εκατομμυρίων ευρώ και ανήκει κατά ποσοστό 50% στις δύο εταιρίες των δύο ηθοποιών..aftodioikisi.gr