Κυριακή, Οκτωβρίου 17

Λιακόπουλος: Γιατί από όλο τον πλανήτη επέλεξε η PFIZER τη Θεσσαλονίκη για το κέντρο ανάπτυξης ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ;;;;

 Δυστυχώς για να δώσω την πλήρη απάντηση και για να γίνει κατανοητή από όλους θα πρέπει να πω πράγματα που συνδέονται με αυτό που οι αδαείς ονομάζουν μεταφυσικό και εξωπραγματικό, συνδεδεμένο στα μυαλά τους με τις θεωρίες συνωμοσίας.

Εδώ και 20 χρόνια έχω πει ότι η Θεσσαλονίκη, η ταπεινή και η για τις ελληνικές κυβερνήσεις παραπεταμένη, έχει ιδιαίτερη σημασία για αυτούς που κυβερνούν τον πλανήτη. Και τον πλανήτη δεν τον κυβερνούν ούτε οι κυβερνήσεις των λαών ούτε οι πολυεθνικές.


Η Θεσσαλονίκη ανέκαθεν αποτελούσε το έπαθλο για τους πραγματικούς κυβερνώντες, για τους οποίους η τεχνητή νοημοσύνη έχει πρωταρχική σημασία και έτσι έδωσαν εντολή να ιδρυθεί στη Θεσσαλονίκη ένα εργαστήριο, που σύμφωνα με το επίσημο βίντεο της PFIZER στο 00.37 θα αναπτύξει τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης σε πολλαπλά επίπεδα, πάντα σε σχέση με τον έλεγχο και την βελτίωση της υγείας των ανθρώπων, πράγμα που αποτελεί και το πιο ευαίσθητο δεδομένο της ανθρωπότητας.


Πρωτεύουσα λοιπόν όχι απλά των Βαλκανίων αλλά του πλανήτη σε θέματα τεχνητής νοημοσύνης;;;;


Γιατί η Θεσσαλονίκη και όχι το Χονγκ Κονγκ;;;; γιατί όχι κάποια μεγαλούπολη σε ένα κράτος με ισχυρή οικονομία;;;


Απλούστατα φίλοι μου, η Θεσσαλονίκη για τους ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ του πλανήτη μας, που ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, έχει ύψιστη συναισθηματική αξία αφού αποτελεί πατρίδα και μητρίδα τους.


Αυτά τα έχω αναφέρει στα βιβλία μου της σειράς ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, όπου μέσω ενός μυθιστορήματος αχαλίνωτης πραγματικότητας και εφαρμοσμένης φαντασίας έδωσα όλες τις λεπτομέρειες.


Αυτό το εργαστήριο, αποτελεί ένα πρώτο μικρό βήμα, από όσα θα ακολουθήσουν σε σχέση με την πολυτάραχη αυτή πόλη, που μετά την δημιουργία του ελληνικού κράτους, πέρασε για τους Έλληνες σε δεύτερη μοίρα, αλλά παρέμεινε πρώτη, όσον αφορά τους ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ του πλανήτη.


Για λογαριασμό μου μιλούν τα γεγονότα και όχι απλά οι βιβλιογραφικές αποδείξεις.

https://www.el.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .