Τετάρτη, Νοεμβρίου 24

Νανά Μούσχουρη: “Κόντεψα να πεθάνω από κορωνοϊό, παρότι ήμουν πλήρως εμβολιασμένη”

nana

Η 87χρονη σήμερα μεγάλη κυρία του ελληνικού και διεθνούς τραγουδιού κοινοποίησε στο facebook το ιστορικό της πολύ πρόσφατης πολύ σοβαρής περιπέτειας της υγείας της με τον Covid για να καταλήξει:

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης και στους ακούραστους ερευνητές που δημιούργησαν το εμβόλιο μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο μόνος τρόπος να σώσουμε τους εαυτούς μας αλλά και τους συνανθρώπους μας, τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας, τους αγαπημένους μας είναι να προφυλαχτούμε, να αμυνθούμε απέναντι στον covid, να εμβολιαστούμε. Και να δείξουμε εμπιστοσύνη στην επιστήμη και στους ειδικούς.

Πρέπει να προστατέψουμε την υγεία μας και ο μόνος τρόπος για να βρούμε ξανά την ελευθερία μας είναι το εμβόλιο.

Το εμβόλιο είναι η σωτηρία μας.

Δεν είναι θέμα επιβολής είναι θέμα ανάγκης. Ας βοηθήσουμε όλοι να βρούμε ξανά την υγεία μας και την ασφάλεια μας. Όλοι μαζί. Είναι στο χέρι μας να εμβολιαστούμε και να ελευθερωθούμε.

Μαζί με τις ευχές μας για σύντομη πλήρη ανάρρωση θα προσέθετα ότι είναι ακριβώς αυτά τα σκεπτικά που κάθε άλλο παρά βοηθάνε να πεισθεί ο οποιοσδήποτε (λογικός) άνθρωπος να κάνει το εμβόλιο επειδή τον κάνουν να διερωτηθεί: ‘Έτσι λειτουργεί το μυαλό κάποιου και κάνει το εμβόλιο ή από τότε που κάνει το εμβόλιο λειτουργεί το μυαλό του έτσι;”

https://www.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .