Τρίτη, Ιανουαρίου 25

Ομολογία ανικανότητας από την κυβέρνηση: Δεν έχουμε κανένα σχέδιο - 1.200 οχήματα παραμένουν εγκλωβισμένα στην Α.Ο.

Και επισήμως ανίκανοι και επικίνδυνοι
Ομολογία ανικανότητας από την κυβέρνηση: Δεν έχουμε κανένα σχέδιο - 1.200 οχήματα παραμένουν εγκλωβισμένα στην Α.Ο.

Και επισήμως ανίκανοι και επικίνδυνοι

Αδιανόητα είναι τα όσα παραδέχονται τα κυβερνητικά στελέχη, καθώς ομολογούν ότι είναι ανίκανοι και ότι δεν έχουν κανένα σχέδιο για τον απεγκλωβισμό των οχημάτων! 

Ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής, Νίκος Πέππας, έριξε τις ευθύνες για την καταστροφή στην Αττική Οδό και έκανε λόγο για τραγική κατάσταση, ωστόσο υπογράμμισε ότι μετά από τόσες ώρες δεν υπάρχει κάποιο σχέδιο για τον απεγκλωβισμό των οδηγών που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στο δρόμο.

Μετά από μια ολόκληρη ημέρα δηλαδή ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής μας λέει ότι δεν υπάρχει κανένα σχέδιο για τον απεγκλωβισμό των οχημάτων και φυσικά -κατά τη γνωστή πολιτική στρατηγική- ρίχνει τις ευθύνες στους άλλους. 

«Τα οχήματα της Περιφέρειας χρησιμοποιήθηκαν στους δρόμους που είχαμε την αρμοδιότητα» σημείωσε, προσθέτοντας ότι μέχρι τώρα δεν τους έχει ζητηθεί βοήθεια.

Αναφερόμενος στους δρόμους που ήταν ευθύνη της Περιφέρειας και δεν κατάφεραν να τους κρατήσουν ανοιχτούς, ο κ. Πέππας υποστήριξε ότι η ποσότητα του χιονιού ήταν μεγάλη και δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στις συνθήκες που δημιουργήθηκαν.

«Αυτή τη στιγμή τα προβλήματα εντοπίζονται στη Μεσογείων και στην Κατεχάκη» συμπλήρωσε ο αντιπεριφερειάρχης. 

Την ίδια ώρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, υποστήριξε ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας απεγκλωβίστηκαν 1.800 οχήματα και ότι 1.200 οχήματα παραμένουν στην Αττική Οδό και «θα γίνει μια προσπάθεια να απεγκλωβιστούν και αυτοί αλλά καταλαβαίνετε ότι δεν είναι εύκολο». 

Αν «δεν είναι εύκολος» ο απεγκλωβισμός των πολιτών τότε να μας ενημερώσει τι ακριβώς είναι «εύκολη» γι' αυτή, ώστε να λειτουργεί μόνο με «εύκολες» συνθήκες.

Ειδικά για την Αττική Οδό και την διαχείρισή της από την εταιρεία ο κ. Οικονόμου είπε ότι «κατέρρευσε από την πρώτη στιγμή».

Παράλληλα εξήγγειλε πως «ό,τι πρέπει να γίνει για τις κυρώσεις αλλά και για αποζημιώσεις η προσπάθεια θα γίνει με όλους τους τρόπους».

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τον Στρατό στις επιχειρήσεις απεγκλωβισμού διατέθηκαν συνολικά 232 άτομα, 38 οχήματα και 3 μηχανήματα και συνολικά διανεμήθηκαν 1040 κουβέρτες, 4500 μπουκάλια νερό, 570 μερίδες φαγητό, 120 σάντουιτς, 200 κρουασάν, 160 σοκολάτες και 40 κονιάκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπρόσθετα σε συντονισμό με ΕΣΚΕΔΙΚ, κινούνται ήδη από 05:30, 5 οχήματα με τρόφιμα και νερό στις εξόδους Δουκίσσης Πλακεντίας(1 όχημα) , Μαραθώνος (2 οχήματα) και Κάντζας (2 οχήματα), για διανομή σε εγκλωβισμένους.

 https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/1052126_omologia-anikanotitas-apo-tin-kyvernisi-den-ehoyme-kanena-shedio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .